Új hozzászólás Aktív témák
-
hkarcsii
csendes tag
Azért megvan mindegyiknek a maga előnye. A karos gépet az vegye, aki egy hobbit is szeretne a reggeli kávé mellé. (Vagy szeretne igazán rövid presszót világosabb kávékból...) Az automata egyszerűbb sok szempontból, bár azért egy Jura-t kipucolni az egy szép baleset... A kapszulás karbantartása a legegyszerűbb, persze ezt megfizeted a kapszulák árában...
-
hkarcsii
csendes tag
Én pedig kifejezetten a szegedi Klauzál térről és ott az udvarban a Kék Elefántról írtam
-
hkarcsii
csendes tag
Sziasztok! Nem találtam erre vonatkozó tiltásd, de gondoltam rákérdezek... Szabad ebben a fórumban meghirdetni, ha szeretném eladni a kávégépem? (Egy Jura automatáról van szó)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mozilla Firefox
- sellerbuyer: Mivel fotózz és videózz 2025-ben? Elég egy mobil vagy kell egy kamera?
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Milyen videókártyát?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Vicces képek
- Miskolc és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Villanyszerelés
- Mikrotik routerek
- sziku69: Szólánc.
- További aktív témák...
- LG 34GN850P-B - 34" Ívelt Nano IPS - 3440x1440 - 160Hz 1ms - G-Sync - FreeSync - HDR 400
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 4790 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy A56 5G / 8/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Bontatlan
- LG 27CN650N-6A - Felhő Monitor - 1920x1080 FHD - 75Hz 5ms - USB Type-C - Quad Core - BT + WiFi
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest