- Gaming notebook topik
- Amazon Fire TV stick/box
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- A Windows 11 nem akarja ránk erőltetni az AI applikációkat – vagy mégis?
- Milyen széket vegyek?
- Ehhez a mini PC-hez egyszerűen csatlakoztathatunk külső videokártyát
- Bluetooth hangszórók
- Milyen TV-t vegyek?
- PLC programozás
- Toomy: FOXPOST régen jó volt, de ma már jobban jársz ha elfelejted.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél
- hege8888: Retro Kocka Kuckó harmadjára Hódmezővásárhelyen
- laca223: Miért győz a kollektív meggyőződés akkor is, ha saját magát teszi tönkre?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Napfénysüti
nagyúr
válasz
Napfénysüti
üzenetére
Jelentem, én voltam béna.
Valamiért benéztem a K6 beállítását és azt hittem a 0-hoz képest állítottam finomra, de egy teljes fordulattal (60 klikk) el voltam csúszva a durvább őrlés felé. Néztem netes képeket a Kingrinderről és akkor vettem észre hogy rendesen elrontottam a finomságot. Ma már sikerült egész értékelhető kávét lefőznöm, nyomásmérő is felment a gépen.Apropó, előáztatásnak és hőfoknak mekkora szerepe van? Érdemes ezekkel majd játszani vagy kezdésnek hagyjam a gyári beállításon (EM1 Lux gép)?
-
kmarci25
veterán
válasz
Napfénysüti
üzenetére
Hétvégén voltam a Westend MM-ben, 2-4 hetes pörkölések voltak, de át kellett nézni, mert azért pár zacskó régebbi is volt.
-
Jolida
tag
válasz
Napfénysüti
üzenetére
"Médiában mennyi az esély hogy kifogjon az ember viszonylag friss AVX kávét?"
Mostanában elég kicsi.Ha bp.-i vagy, akkor viszonylag könnyű kávét venni.
Unokának elfogyott a kávéja, úgyhogy múlt héten beugrottam a Mammutban levőbe, AVX-ből pár zacskó nyári pörkölés árválkodott csak.
Kifordultam, a 20m-re levő Lövőház utcai Szerelmes Levélben vettem három hetes Impressot.
Egy utcasaroknyira a By Beans-ben van Bányai, némileg drágábban.
Új hozzászólás Aktív témák
- DJI Mavic 2 Pro drón +táska +szűrők +landing pad
- Atlas + Vostok 55mm rudak + 245kg tárcsa
- RDX Kara Heavy F6 Felnőtt Álló bokszzsák 183CM / max 150Kg, ingyenes szállítás + 1pár kesztyű
- DJI Mini 4 pro Fly More Combo drón szett - Garancia, Care Refresh, PL Filter
- Dji Goggles 3 garanciával/ Neo2, Neo, Avata2, Mini 4 Pro, Air3 / Dji Beszámitás lehetséges
- HP EliteOne 800 G5 All-in-One i5-8500 16GB 512GB 23.8" Érintőkijelző!! 1 év garancia
- AKCIÓ! ASUS ROG G16 (2025) G615LR 16 - Ultra 9 275HX 32GB DDR5 1TB SSD RTX 5070Ti 12GB WIN11
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i3 12100F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 6GB Zalman S2 TG Chieftec 600W
- ÚJ AKKU! Ár/ÉRTÉK BAJNOK! Dell Latitude 5330 i3-1215U 6mag! 16GB 512GB 13.3" FHD 1 év gar
- SzuperÁron! 5G LTE! Microsoft Surface Pro 8 i7-1185G7 16GB 512GB 1 év garancia - hajszálrepedt
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Valamiért benéztem a K6 beállítását és azt hittem a 0-hoz képest állítottam finomra, de egy teljes fordulattal (60 klikk) el voltam csúszva a durvább őrlés felé. Néztem netes képeket a Kingrinderről és akkor vettem észre hogy rendesen elrontottam a finomságot. Ma már sikerült egész értékelhető kávét lefőznöm, nyomásmérő is felment a gépen.
Mr.Csizmás