Új hozzászólás Aktív témák
-
picur220
veterán
válasz
picur220 #13544 üzenetére
Na, vettem egy Mignon Silenziot, találtam egyet egy 100-asért. Elsőre tök jó kis gépnek tűnt, aztán elkezdtem utánajárni, mit is kéne csinálni ezzel a modellel.
Következő a kérdés: YT és Reddit és hasonlók alapján úgy kéne beállítani, hogy ha üresen hallom, hogy összeérnek a kések, akkor 2-3 osztásnyit visszatekerni durvább irányba és onnan elkezdeni kísérletezni úgy, hogy ne érjenek össze már a kések, ne halljam ezt a súrlódó csiszolódó hangot. Ha ezt megcsinálom, akkor 3-5 sec-es espressoim lesznek, használhatatlan. Ehhez még vegyétek hozzá, hogy ezt a kísérletezést nyitott karral csináltam... mintha robbantottak volna.
Ha nem foglalkozom az egésszel, hanem üresen már bőven a csiszolódós tartományban őrlök, simán tudok vele 20-30 sec-es espressokat csinálni, és kávéval bekapcsolva nem is hallok semmi rendellenes hangot. Most akkor mi az igazság? Baj ez a grinding noise, vagy nem baj?
Új hozzászólás Aktív témák
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2931, 100% Akkumulátor
- Xiaomi Redmi 12C 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iKing.Hu - Honor Magic 5 Pro 5G - Használt, újszerű állapotban, ajándék tokkal!
- ThinkPad T495 Ryzen 3 PRO 3300U 16GB 512GB 1 év garancia (akksi hibás)
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest