- Így nézz tévét 2025-ben: új ajánlások, régi szabályok
- Beszántaná a marketingért felelős részlegét az Intel
- A látszat ellenére helyesen működik az NVIDIA-féle Resizable BAR implementáció
- A Perplexity felvásárlását fontolgatja az Apple
- XIV. Leó pápa szerint a politikusoknak kezdeniük kell valamit az AI-veszélyekkel
- Milyen monitort vegyek?
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Fali konzol lapos tévékhez
- A látszat ellenére helyesen működik az NVIDIA-féle Resizable BAR implementáció
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- 3D nyomtatás
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
Új hozzászólás Aktív témák
-
kmarci25
veterán
válasz
donat_sz #11149 üzenetére
A CEC egynaposán voltam. Csak ajnálani tudom. Előtte már egy éve benne voltam a presszóban, meg filterben is, elolvastam Hoffmann könyvét, néztem egy rakat youtube videót, de igazán ott értettem meg, amit korábban láttam, olvastam, mert nagyon jól magyarázott Döníz, és nagyon jók voltak a kóstolások is, tisztázott sok mindent. A nap végén meg van egy jó fél óra latte art, az alapokat megmutatja, segít benne.
-
Alabástrom
senior tag
válasz
donat_sz #11149 üzenetére
az úgy 2 nap. Még mindig csak a fele.
Sokmindent meg lehet tanulni könyvből, youtube-ról is, de az eszpresszófőzéshez sztem nagyon kell a kóstolás, kérdezés, mutatás... Ott baromi jó lehet egy élő egynapos. (Persze mind baromi jó, csak hát drága...)
Félő, hogy az egynapos "home barista" tanfolyamokon csak átrohannak gyorsan mindenen és nem sok pluszt ad ahooz képest, amit önállóan megtanulhatsz könyvből, youtube-ról.
Aropó, biztos van a topiclakók között, aki elvégzett már valamit. Mi a tapasztalat?
Új hozzászólás Aktív témák
- DJI AVATA 2 Fly More Combo 1 akku - drón szett DJI Goggles N3 FPV szemüveggel
- DJI Avata drón +Motion controller - hibátlan, karcmentes állapotban
- DJI FPV Fly More Combo drón + Goggles V2 szemüveg - 3 akkuval
- Karcos Amazfit GTS 4 okosóra dobozában
- DJI AVATA Explorer Combo drón - 3 akku, Goggles Integra szemüveg, hátizsák
- Külföldi csomagszállítás Packeta csomagpontokon keresztül!
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- PS5 konzolod megvásároljuk: Budapest, Kecskemét, Szeged, Debrecen vagy akár GLS futárt küldünk!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB DDR5 RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo ThinkPad L15 Gen 2 - 15.6" FullHD IPS - i5-1135G7 - 8GB - 256GB SSD - Win11 - MAGYAR
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged