Hirdetés
- Intel Raptor Lake-U Refresh architektúrás mini PC érkezett az MSI színeiben
- A Chrome egyeduralmára tör a ChatGPT böngészője
- Kompakt AIO-val használható rackmount ház jött a Chieftec fémjelzésével
- Már nagyon közel van az AI szerverekbe szánt SOCAMM2 szabvány véglegesítése
- Kombinálná a Gaudi 3-at az NVIDIA B200-zal az Intel
- OLED monitor topic
- Androidos tablet topic
- Bluetooth hangszórók
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Azonnali notebookos kérdések órája
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- A Mátrix Androidot futtat, a Samsung kezében a csatlakozó
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
Új hozzászólás Aktív témák
-
kmarci25
veterán
válasz
donat_sz #11149 üzenetére
A CEC egynaposán voltam. Csak ajnálani tudom. Előtte már egy éve benne voltam a presszóban, meg filterben is, elolvastam Hoffmann könyvét, néztem egy rakat youtube videót, de igazán ott értettem meg, amit korábban láttam, olvastam, mert nagyon jól magyarázott Döníz, és nagyon jók voltak a kóstolások is, tisztázott sok mindent. A nap végén meg van egy jó fél óra latte art, az alapokat megmutatja, segít benne.
-
Alabástrom
senior tag
válasz
donat_sz #11149 üzenetére
az úgy 2 nap. Még mindig csak a fele.
Sokmindent meg lehet tanulni könyvből, youtube-ról is, de az eszpresszófőzéshez sztem nagyon kell a kóstolás, kérdezés, mutatás... Ott baromi jó lehet egy élő egynapos. (Persze mind baromi jó, csak hát drága...)
Félő, hogy az egynapos "home barista" tanfolyamokon csak átrohannak gyorsan mindenen és nem sok pluszt ad ahooz képest, amit önállóan megtanulhatsz könyvből, youtube-ról.
Aropó, biztos van a topiclakók között, aki elvégzett már valamit. Mi a tapasztalat?
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi 13T Pro 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Acer KG251QF 24 144Hz FHD TN 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! HP ProBook X360 435 G7 - Ryzen 3/5 I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I W11 I Cam I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! HP EliteDesk 800 G1 TWR brand számítógép garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest