Hirdetés
- Kompakt vízhűtés
- Mindenki bukja a Blackwell chipeket, ha bejön Trump terve
- Ne szórd ki a pénzed pixelekre!
- Milyen joysticket vegyek?
- Apple MacBook
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Miért nem tűnik el soha a kalózkodás?
- Panasonic LCD és LED TV-k
Új hozzászólás Aktív témák
-
kchris78
veterán
válasz
RetepNyaraB
üzenetére
"meg alsó hangon 20 perc, hacsak nem tartod bekapcsolva." azért ennyi nem kell. Barista Express fűti pl a felsőszűrőt, és lehet várni egy kicsit, majd átnyomni egy kis forró vizet őrlemény nélkül, nem "szárazon" kell bemelegednie a gépnek.. Amíg melegszik lehet nyerni pár percet az őrléssel kimeregetéssel. Koszolni meg minden koszol
. Az automata az ami nem koszol (annyira
). Illetve nekem ritka az hogy azonnal kelljen kávé, 10-20 perccel előbb azért lehet már tudni, a nagy kütyü korszakban mindenki ír mindent ki hol van merre tart stb.. -
tuzpenge
őstag
válasz
RetepNyaraB
üzenetére
Az én (nem túl hosszútávú) tapasztalatom, hogy sima olasz presszóhoz (max közepesen sötét pörkölés, de a szénre még inkább igaz), a kosarat nem is szükséges előmelegíteni, max a tartót....a sötét pörköléshez meg a forrásban lévő vízzel is várni kell 0,5-1 percet, hogy ne keserítse agyon...amúgy a 7 perc az már hosszú időnek számít, vagy abban már benne van az eszköz tisztítása is.
Új hozzászólás Aktív témák
- Wacom Bamboo One CTF-430 rajztábla
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 7500F / RTX 4060 / 32GB DDR5 / 1TB Nvme SSD
- Lenovo X13 Yoga 2in1 Thinkpad WUXGA Touch i5-1145G7 vPro 16GB 256GB 4G LTE GPS Win11 Pro Garancia
- Telefon felváráslás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- LG 27GR83Q-B - 27" IPS / QHD 2K / 240Hz & 1ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync / DisplayHDR 400
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
. Az automata az ami nem koszol (annyira
). Illetve nekem ritka az hogy azonnal kelljen kávé, 10-20 perccel előbb azért lehet már tudni, a nagy kütyü korszakban mindenki ír mindent ki hol van merre tart stb..
Mr.Csizmás