- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- LordAthis: Ismét egy "Idióta" A.I. Projekt, hogy meglovagolja az aktuális trendeket...
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
looser
addikt
válasz
RetepNyaraB #10857 üzenetére
Már hogyne írhatnád le a véleményed. Nekem ezzel a tálib hozzáállással van bajom, a "közéjük lövetnék", a szén és virágföld meg...hát legyen. Ilyenekkel már itt is ciki operálni, nemhogy a hc topicban. Kíváncsi vagyok a te kávéd színére, mert kizártnak tartom, hogy külön batch lenne és egyáltalán eltérés lenne egy ilyen nagy piacra szánt termék esetén. A karácsonyi Aldisból - miután valaki lefotózta (lehet épp te voltál) - nem is vettem ezek után. Ebbe meg csak beleugrottam és nem bántam meg. Azt látom, hogy te is keresed a jó áron jó minőséget, különben csak top kávékat vásárolnál, amit maximum te ronthatsz el. Ezek a széles körben elérhető kávék ezt nyújtják, nem többet, nem kevesebbet. Mintha az Audidból átülnél egy Wartburgba és elkezdenéd fikázni az utóbbit, hogy mi mindent nem tud az előbbihez képest.
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 14 Plus 256GB / AKKU 100% / 12 hónap jótállás
- LG 55C2 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen5 CPU
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L380 - i5-8GEN I 8GB I 512SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Samsung Galaxy Tab S8 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Apple Mac Studio M2 ULTRA 2023 64GB 1TB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest