Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Alusky
senior tag
válasz
apholyon
üzenetére
Ha van a közelben kávégép szerelő az általában szokott gépet is árulni, én is onnan vettem az öregeknek kétszer is, 50-60 ezerért lehet kapni 200 ezres gépeket felújítva, fél év garival. Jura, Saeco, Delonghi stb.
Ha csak egymagára főzött akkor meg fogja szokni. Nem kell sznob szintre emelni, teljesen jó egy alapgép, alap kávé amit ő is megvesz magának a boltban (úgyse venne mást utána se) meg beállítani alap szinten aztán jó lesz az.
Családosok szoktak nehezen átállni, mert a Szarvasit megborították kávéval aztán átfőztek rajta fél liter vizet, mindenkinek elég volt, a presszógépek erre nem igazán alkalmasak, csak több lépcsőben és totál más lesz az íze. Egy személy viszont a Szarvasin is kb. ugyanazt a kávé/víz arányt használja, csak a vízhőmérséklet meg a nyomás más.
-
Dorian
félisten
válasz
apholyon
üzenetére
Nehéz kérdés. Ha valaki idősebb és hosszú évtizedekig megszokott valamit, akkor a megszokás hatása lehet jóval erősebb, mint a magasabb minőség.
Anyámék is szarvasival főznek, megszokták ezt: A sok és híg, összegégetett löttyöt, jól megcukrozva.
Mutogathatom én nekik a frissen pörkölt közepesen sötét kávét frissen darálva presszógépből, h milyen telt ízű, meg cremás, csak a vállukat vonogatják.
Vettek egy drága Bosch automatát is, szerintük rosszabb, szerintem csak máshogy szar.
Új hozzászólás Aktív témák
- OLED TV topic
- Gitáros topic
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
- A robotaxik bizony karamboloznak, nincs itt semmi látnivaló!
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- TCL LCD és LED TV-k
- Sega, Nintendo - retro konzolok
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- Milyen okostelefont vegyek?
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3760, 100% Akkumulátor
- AKCIÓ! Apple Watch SE 2024 44mm Cellular okosóra garanciával hibátlan működéssel
- 32 GB-os DDR5 laptop RAM garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 3600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB GameMax STORM Black 600W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Mr.Csizmás