- Windows: mi történik valójában Leállításkor, Alvó módban és Újraindításkor?
- Gyenge Wi-Fi otthon? – a leggyakoribb hibák és megoldások
- Korábbi vezetője szerint 40 milliárd dollár kell az Intel versenyképességéhez
- Új, belépő szintű Radeont kapnak az OEM-ek
- Hamarosan találkozhat az USA és az Intel vezetője
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Fujifilm X
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Vezetékes FEJhallgatók
- Bluetooth hangszórók
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Milyen TV-t vegyek?
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
Új hozzászólás Aktív témák
-
apholyon
aktív tag
Sziasztok!
Ajánlást / infót szeretnék kérni, mivel én nem vagyok jártas a kávézás művészetében (napi 2x kapszulás Tchibo Cafissimo...). Az irodában másfél millás automata van, érzem a különbséget, de őszintén: nekem bejön a kapszulás is.
Lényeg: édesanyámnak volt egy több, mint 30(!) éves Szarvasi gépe, ami feladta a szolgálatot. Vettünk neki hasonlót (ma kapható Szarvasi), de nagy csalódás, közel sincs már meg a régi minőség, minden baja is van (2-3 év után). Ő több kávét fogyaszt, szeretném meglepni valami normális géppel, de még egy Szarvasit biztosan nem veszek, ha meg beállítanék egy több százezres automatával, akkor leszedné a fejemet... Létezik a kettő között valami megoldás? Miket érdemes nézegetni / Ti mit használtok?
Előre is köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
- SzoftverPremium.hu
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3045, 96% Akkumulátor
- Bomba ár! Toshiba Satellite Pro R50-C - i3-6G I 4GB I 128GB SSD I 15,6" I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3073, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest