Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • ANDROID???

    addikt

    Sziasztok!

    Elég unalmas kezd lenni a mezei daráló, a kés alatt a nagyon finom púder állag, a kés felett amilyen olyan, aztán kiszórogatás.. :U
    Előrelépés lehet-e egy olcsóbb őrlőre beruházni?
    1-2 kiszemel már van, de persze a választék borzasztóan nagy és halvány lila gőzöm sincs, merre lehet nézelődni. (szem előtt tartva, eredményesség, tartósság, stb stb)
    Pl.:
    Tchibo - itt ahogy látom a mérlegen kívül semmivel nem rosszabb az olcsóbbik gépi.

    Eta :)

    Esetleg Krups

    Vagy egy ilyen.
    "Valóban nem tud finomra őrölni még a legkisebb fokozaton sem, helyette nagyon változó méretű szemcséket és törmeléket állít elő. Éltem a gyanúperrel, a Russell Hobbs ezt így biztos nem hagyta jóvá, hogy piacre kerüljön. Feltételeztem, hogy eredetileg egy használható konstrukció volt, csak aztán ahogy szokott lenne, vagy a minőségbiztosítás hiányzik a kínai oldalon vagy valami olcsósítási változtatás történik. A nagy szemcseméret arra utalt, hogy az őrlőtárcsák nem kerültek eléggé közel egymáshoz. Ezen ötleten felbuzdulva kiemeltem a felső őrlőtárcsát majd egy 0, 5 mm vastag alátétet tettem a tárcsa alá. Visszaszerelve a tárcsát most már tökéletesen működő kávéőrlőt kaptam, amivel a szinte púder finomságútól a durvábbig tudtam őrölni."

Új hozzászólás Aktív témák