- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- OLED monitor topik
- Milyen processzort vegyek?
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen monitort vegyek?
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Lenovo Legion és IdeaPad Y széria
- Azonnali fotós kérdések órája
- Kompakt vízhűtés
Új hozzászólás Aktív témák
-
kmarci25
veterán
válasz
bmxbandita #6945 üzenetére
Na, csak pár szót. Szintén James Hoffmannal kezdtem tavaly, azóta már 4-5 témába vágó csatornára vagyok feliratkozva. Én a filter felé mentem elsőre, mert azt szeretem igazán, úgyhogy Aeropress és V60, amit iszom. Épp tehnap érkezett meg a komolyabb kézi őrlőm, a TimeMore C3, ami előtt a Hario Skerton Pro-t használtam. Hát, ég és föld, kb mindenben (anyaghasználat, őrlési idő, őrlemény konzisztencia). És ez még csak a kézi őrlők alsó közepe, de ennél több pénzt kézire nem vagyok hajlandó költeni. Majd a motoros gépre igen.
Espresso annyira nem a világom, de közeljövőben szeretnék egy presso gépet is, mert mégiscsak. Az biztos, hogy szemeskávé, kézműves pörkölőtől. Én is sok félét kipróbáltam, már nagyjából belőttem, hogy melyiket szeretem jobban, melyiket kevésbé. Egyszer kipróbáltam az Aeropress-t bolti őrölt kávéval, hát, azt inkább hagyjuk.
Új hozzászólás Aktív témák
- Autós topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- OLED monitor topik
- Futás, futópályák
- E-roller topik
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Motorola G86 - majdnem Edge
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- Telefon felváráslás!! Xiaomi Redmi Note 11, Xiaomi Redmi Note 11 Pro, Xiaomi 11 Lite
- BESZÁMÍTÁS! HP Elitebook 840 G11 üzleti notebook - Intel Core Ultra 5 135U 16GB DDR5 RAM 256GB W11
- Samsung Galaxy Z Fold5 , 12/256 GB , Kártyafüggetlen
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezes konzol extra kontrollerrel garanciával hibátlan
- 130+131+132+133 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest