Hirdetés
- Mennyibe fog kerülni a Steam Machine?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- OLED monitor topic
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Milyen TV-t vegyek?
- Vezetékes FEJhallgatók
- Akadozásmentesítő csúcskiterjesztést kapott a Vulkan API
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Szia.
Mivel nem akarsz túl nagyot ugrani - az 100-on jóval többe kerülne a többi meg a másik topik lakók szerint félmegoldás vagy annyi sem - én lefelé váltanék. Egy Bialetti Moka vagy neked tetsző kotyogó kb 14 e, egy belépő szintű daráló/őrlő ami már a jobbak szerint is elfogadható kb 35 e példúl a Graef (én ezeket még januári árban tudom, akkor vettem) és akkor nem kell kompromisszum, ehhez még elengedhetetlen a minőségi kávé. Mert milyen válaszokat kaphatsz? Egy elfogadott profi daráló ami elengedhetetlen a jó kávéhoz de különösen az espressóhoz, 90-nél kezdődik. Az új karos gépek kerülendők, a jobbak által javasolt használt karos viszont megint csak 100-on felül van és ehhez még találnod is kéne. És ha végig olvasod a másik topikot el fogsz borzadni, hogy mi vár még rád. Ezért írtam, hogy vettem egy megfelelő kotyeszt megfelelő darálót és nem téglát, nem őrölt anyagot, hanem megbízható helyről rendelt szemes kávét iszom amit magam darálok az akció előtt és meg vagyok elégedve.
Persze más tészta, ha te igazi espressót akarsz inni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mennyibe fog kerülni a Steam Machine?
- Windows 11
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Elemlámpa, zseblámpa
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Samsung kuponkunyeráló
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Építő/felújító topik
- Félmilliónál is többen voltak kíváncsiak a Cronos: The New Dawnra
- Redmi Note 9 Pro [joyeuse]
- További aktív témák...
- Új Razer 16 QHD+ OLED 240Hz i9-14900HX 24mag 32GB 2TB SSD Nvidia RTX 4090 16GB 175W Win11 Beszámítás
- Bomba ár! Dell Latitude E5550 - i5-5GEN I 8GB I 128SSD I 15,6" FHD Touch I HDMI I W10 I Cam I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 32GB DDR4 1TB SSD RTX 4070 12GB Rampage SHIVA Cooler Master 750W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3127, 100% Akkumulátor
- JBL BoomBox 2
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Persze más tészta, ha te igazi espressót akarsz inni.
Mr.Csizmás