Hirdetés
- Csendes, slim profilú és madzagmentes Logitech klaviatúra, amit nem kell tölteni
- A Cougar félkörpanorámás mikrotornya fogadja a csatlakozóikat rejtő deszkákat is
- Négyeszközös HDD-ház érkezett a SilverStone műhelyéből
- Szemez az Intel gyártósoraival a Qualcomm
- A Noctua felvázolta a terveit jövő nyárig bezárólag
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Autós kamerák
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Hobby elektronika
- Milyen monitort vegyek?
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Léghűtés topik
- Házimozi belépő szinten
- Négyeszközös HDD-ház érkezett a SilverStone műhelyéből
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
madmike #5919 üzenetére
Szia.
Nekem ma jött meg az őrlő és van 3 db + alátét. Először gondosankicsomagoltam kora délután és alaposan??? átnéztem minden zacsit....ezután összeállítottam kicsit bekapcsoltam (még nincs hozzá más) és a konyhaasztalon csináltam neki helyet. Tetszett. Később a "nagyobb" kv-topikot olvasgattam, majd az ottani összefoglalót és ráakadtam egy fórumozó leírására a darálóról mit hogyan és rájöttem, nekem sincs alátét....előszedtem a jól elrakott dobozt és a többi zacskó és egyéb csomagoló anyag között volt egy vékony, jól összecsavart nylon zacsi, amiben szinte hihetetlen módon ott volt a 3 db alátét. Azért hihetetlen mivel tapintásra sem lehetett érezni meggyőződésem volt kicsomagoláskor, hogy az üres.....szerintem nézd át te is még egyszer.
Sőt, a tartozékokhoz nem írtad be, hogy 2 db perselyszerű plexi vagy akármi is van amit az adagoló cső alá gondolok egyiket ha karba őrlünk, másikat ha dobozba.
Bocsi most olvasom, hogy használtan vetted.
Új hozzászólás Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3356
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 128GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3378, 100% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Midnight - 1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2227
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3036
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF A15 FA507NV 15 notebook - R7 7735HS 32GB DDR5 512GB SSD 1TB SSD RTX 4060 6GB W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest