Hirdetés
- Blu-ray lejátszók
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Amazon Fire TV stick/box
- Vezetékes FÜLhallgatók
- A processzorba integrált hűtésen dolgozik a Microsoft
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- OLED TV topic
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Fujifilm X
- Apple MacBook
Új hozzászólás Aktív témák
-
peestike
senior tag
én inkább a keserű kávékat szeretem, az asszony inkább arabikás, nekem az arabika savanykás, gyümölcsös vonala nem tetszik. az automatából jött már klasszik bravos is, ez simán kuka, a piros segafredo intermezzoval nem volt különösebb bajom. őrölt is volt már rajta próbálva, az sem volt rossz. aldis szemes kávék, összes kuka rajta. beállításokkal játszani kell, hogy kinek mi. biztosan kellene egy hozzáértő, hogy milyen kávéhoz mi lenne ideális, mivel szerintem ezekből a kávékból kotyogóval is kihozom ezt a szintet. azért nem vennék, hogy leváltsam a kotyogót. szerintem, ami van itthon nespresso lattissima+ sokkal jobb a kapszulákkal.
Új hozzászólás Aktív témák
- PlayStation 4
- A Temu diktál Magyarországon, a hazai e-kereskedők fulladoznak
- Windows 7
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Lexus, Toyota topik
- MOBILTELEFON / TARTOZÉK / OKOSÓRA / OKOS KIEGÉSZÍTŐ beárazás
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Blu-ray lejátszók
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Sorozatok
- További aktív témák...
- iPhone 13 128GB Starlight- 1 ÉV GARANCIA, Kártyafüggetlen,MS3436
- DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2650v3 (20 mag / 40 szál, 2.3/3.0GHz), 32GB RAM, 55992Ft+ÁFA
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3402
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro Max 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3268, 100% Akkumulátor
- OLCSÓBB!!! Dell Latitude Precision XPS Üzleti gépek, 2-in-1 gépek, Vostro 8-12. gen.
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest