Legfrissebb anyagok

PROHARDVER! témák
	- TCL LCD és LED TV-k
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Philips LCD és LED TV-k
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen notebookot vegyek?
- Kompakt vízhűtés
- Milyen monitort vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen alaplapot vegyek?
Mobilarena témák

IT café témák

Új hozzászólás Aktív témák
- 

LK addikt Sziasztok! Sajnos nem fogok idejárni a topicba, mert csak volt koffeinista vagyok.  Olyan betegségem lett, hogy az egyensúlyrendszerem extrém módon reagál a koffeinre, viszont a kávét meg szeretem. Vettem közepes pörkölésű koffeinmentes kávét, de néha ha abból iszok is jönnek a negatív tünetek. Egy normál csésze fekete 100-120mg koffeinjéhez képest nem tudjátok megmondani véletlenül, hogy mennyit tartalmaz egy csésze koffeinmentes? Mert hülyén hangzik ,de valójában tartalmaz koffeint ez is, de nem tudom mennyit. Köszi Olyan betegségem lett, hogy az egyensúlyrendszerem extrém módon reagál a koffeinre, viszont a kávét meg szeretem. Vettem közepes pörkölésű koffeinmentes kávét, de néha ha abból iszok is jönnek a negatív tünetek. Egy normál csésze fekete 100-120mg koffeinjéhez képest nem tudjátok megmondani véletlenül, hogy mennyit tartalmaz egy csésze koffeinmentes? Mert hülyén hangzik ,de valójában tartalmaz koffeint ez is, de nem tudom mennyit. Köszi 
Új hozzászólás Aktív témák
Topikgazda

Aktív témák

Új fizetett hirdetések

Üzleti előfizetők hirdetései
	- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3388
- BESZÁMÍTÁS! Asrock B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB THERMALTAKE VERSA H17 600W
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3747, 91% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3172
- ÖNERŐ NÉLKÜL, 12 RÉSZLETRE ELITRO PC BANKMENTES KAMATMENTES RÉSZLETFIZETÉS
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő

Olyan betegségem lett, hogy az egyensúlyrendszerem extrém módon reagál a koffeinre, viszont a kávét meg szeretem. Vettem közepes pörkölésű koffeinmentes kávét, de néha ha abból iszok is jönnek a negatív tünetek. Egy normál csésze fekete 100-120mg koffeinjéhez képest nem tudjátok megmondani véletlenül, hogy mennyit tartalmaz egy csésze koffeinmentes? Mert hülyén hangzik ,de valójában tartalmaz koffeint ez is, de nem tudom mennyit. Köszi
 Olyan betegségem lett, hogy az egyensúlyrendszerem extrém módon reagál a koffeinre, viszont a kávét meg szeretem. Vettem közepes pörkölésű koffeinmentes kávét, de néha ha abból iszok is jönnek a negatív tünetek. Egy normál csésze fekete 100-120mg koffeinjéhez képest nem tudjátok megmondani véletlenül, hogy mennyit tartalmaz egy csésze koffeinmentes? Mert hülyén hangzik ,de valójában tartalmaz koffeint ez is, de nem tudom mennyit. Köszi 
 Mr.Csizmás
 Mr.Csizmás