Hirdetés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Stratégiai biztonsággal védekeznek a dráguló memóriák ellen a gyártók
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen asztali médialejátszót?
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Milyen notebookot vegyek?
- Mini PC
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
Új hozzászólás Aktív témák
-
flash-
veterán
sziasztok
DeLonghi EC 685 dedica-tteljes gyári felszereléssel használom.
szemes avx kávét (100% vagy 90% arabica tartalmút,)szoktunk inni, jó ár-érték arányú
kávé én szeretem.általában jót főz,valamikor nagyon jót, de néha egész savanyút illetve annyi hogy nem vastag a crema rajta,mint amit amit az automata magnifica 3000el főztem anno(az jó vastag cremat pakolt rá)..
Bosch TSM6A011 őrlőkéses darálóm van. tudom nemjó,szar, inkább kézit vagy valami tárcsásat,stb,stb..
de amig ez van addig ezt kell használni.ezzel hány g kávét daráljak az avx-ből, és mennyi ideig.
utána: ha 2 főre főznék belőle akkor pontosan mennyit tegyek a szűrőbe. hogy tampereljem? (pl.sok videón rányomják és nyomás közben elforgatják,nekem attól ferdén fog benne állni a kávédarálmány)tuning:
mi az amit érdemes kicserélni a kávéfőzőn ,nem túl drága és megéri-hoz annyi pluszt?több adag:
mivan ha egymásután 4-5 adagot akarok lefőzni de nem akarom 2 adagonként cserélni a kávéörleményt a szűrőben, stb..
van e erre okosság?pl nagyobb szűrő? vagy felejtsem el? ez ilyen?kávédaráló:
milyent ami jó ár érték arányú érdemes megvenni? (10-20e között van e már?)köszi a válaszokat előre is
tudom nagyon zöldfülű vagyok,abba bízom itt a fórumtársak segítségével szerezhetek némi infót a kávékészítésről 
Új hozzászólás Aktív témák
- Ismét az Apple veheti át a piacvezető pozíciót
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Stratégiai biztonsággal védekeznek a dráguló memóriák ellen a gyártók
- Mobil flották
- Milyen routert?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- További aktív témák...
- WYBOT C2 Vision AI vezérelt medenceporszívó
- LG 83G4 - 83" OLED evo - 4K 144Hz & 0.1ms - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium
- Bomba ár! HP ProBook 650 G3 - i3-7GEN I 8GB I 128GB SSD I 15,6" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3896, 95% Akkumulátor
- Microsoft Surface Laptop 5 i5-1245U 16GB 512GB 13.5" Gorilla Glass TouchScreen 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
kávé én szeretem.
Mr.Csizmás