Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
dugesz77
őstag
válasz
üzenetére
Én is a végére értem a három íznek. Leszögezném egy Philips automata gépből próbáltam ami nem hozza ki annyira az ízeket, sokat elfed az biztos. Egy normális presszó gép sokkal többet mutatna ahogy egy Brikka is. Nálam egyértelműen a Honduras SHG lett a győztes második a Brazil Santos és jó utcahosszal lemaradva a Columbia Supremo. Nem azt mondom,hogy ihatatlan a C. Supremo de számomra nem jól eső ízek vannak benne (túlpörkölt,égetett, kicsit gyümis, picit dohos, talán a sok a robusta benne ) ezeket én pont nem szeretem egy kávéban. Az árukhoz képest (ügye 3000/kg beszélünk) annyira nem rossz az első kettő a CS-t én nem ajánlom.
Viszont ha meg azt nézzük ,hogy hozzárak valaki 1-2 ezret kilós árhoz bőven talál ezeknél sokkal jobbat. Szerintem hagyom én is őket, keresek másfele.
más:
Látom a Jacobs is ráment a barista vonalra. Ezt kóstolta valaki? A sima zöldet nem szeretem de talán ez az új barista náluk is jobb mint ahogyan az omnia-nál is.
Új hozzászólás Aktív témák
- Dell USB-C, Thunderbolt 3, TB3, TB4 dokkolók (K20A) WD19TB/ WD19TBS/ WD22TB4, (K16A) TB16/ TB18DC
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE Z370P PRO i7 9700 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 SUPER 8GB CM TD500 700W
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2020 128GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3584, 100% Akksi
- Xiaomi 15 Ultra Silver Chrome 120 Hz WQHD+ LTPO AMOLED, Leica 1 + 200 MP periszkóp 16/512 GB
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AY Universal USB-C Dock
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Mr.Csizmás