- Elon Musk járatára váltott jegyet a legújabb magyar műhold
- Viszonylag olcsó, 26,5 hüvelykes QD-OLED monitor bukkant fel az MSI kínálatában
- Jönnek az egyes, problémákkal küzdő ASUS ROG noteszgépek kipofozott BIOS-ai
- GeForce RTX 5060: Ezt kapjuk 150 ezerért
- Megjöttek az Endorfy Thock V2 sorozatú klaviatúrái
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen TV-t vegyek?
- Intel Core i7-5xxx "Haswell-E/EP" és i7-6xxx "Broadwell-E/EP" (LGA2011-v3)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Milyen alaplapot vegyek?
- Gaming notebook topik
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
Új hozzászólás Aktív témák
-
dugesz77
őstag
válasz
#49155328 #1722 üzenetére
Én is a végére értem a három íznek. Leszögezném egy Philips automata gépből próbáltam ami nem hozza ki annyira az ízeket, sokat elfed az biztos. Egy normális presszó gép sokkal többet mutatna ahogy egy Brikka is. Nálam egyértelműen a Honduras SHG lett a győztes második a Brazil Santos és jó utcahosszal lemaradva a Columbia Supremo. Nem azt mondom,hogy ihatatlan a C. Supremo de számomra nem jól eső ízek vannak benne (túlpörkölt,égetett, kicsit gyümis, picit dohos, talán a sok a robusta benne ) ezeket én pont nem szeretem egy kávéban. Az árukhoz képest (ügye 3000/kg beszélünk) annyira nem rossz az első kettő a CS-t én nem ajánlom.
Viszont ha meg azt nézzük ,hogy hozzárak valaki 1-2 ezret kilós árhoz bőven talál ezeknél sokkal jobbat. Szerintem hagyom én is őket, keresek másfele.
más:
Látom a Jacobs is ráment a barista vonalra. Ezt kóstolta valaki? A sima zöldet nem szeretem de talán ez az új barista náluk is jobb mint ahogyan az omnia-nál is.
Új hozzászólás Aktív témák
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- urandom0: Kicsit most elfáradtam...
- Sorozatok
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Xbox Series X|S
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- iPhone topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- További aktív témák...
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone XR 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3118, 100% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 5 825GB SSD digital konzol garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Lenovo Legion Slim 5 Gamer notebook - R7 7435HS 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GB GDDR6 WIN11
- IKEA Format lámpák eladóak (Egyben kedvezménnyel vihető!)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest