Hirdetés
Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Gaming notebook topik
- Házimozi belépő szinten
- Milyen processzort vegyek?
- Videós, mozgóképes topik
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Milyen videókártyát?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Azonnali alaplapos kérdések órája
Mobilarena témák
IT café témák
Hirdetés
!! SZERVERLEÁLLÁS, ADATVESZTÉS INFORMÁCIÓK !!
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
dugesz77
őstag
Na ez érdekes,mert akkor én lehet a jobbik oldaláról nyúltam bele. Eddig csak a Honduras SHG nyitottam meg. Nem azt mondom ,hogy nagyon jó kávé ,vannak hibái de ilyen habosodás meg döglöttség biztos nem igaz rá legalább is amit én kaptam arra nem. Az azért érdekes ,hogy ahogy a múltkor már írtam ,csak a csomagolás időpontját adják meg nem a pörkölését
Tudom automata gépből nem jöhet értelmes kávé de ez ízre egész vállalható:
Persze nem tigris csíkos, kicsit művi, én élek a gyanúval ,hogy robusta-t is kevertek bele ,mert túl erős a crema.
Viszont vettem Brazil Santos és Columbia Supremo-t is de ha annyira rossz lehet ki sem nyitom .
Új hozzászólás Aktív témák
Topikgazda
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Szinte új, minőségi, állítható ritkítóolló
- Dixit 4 Eredet (bontatlan, fóliás kártyacsomag)
- DJI Mavic 3 Classic RC - drón szett - 2 akku, garancia
- Garmin Vivoactive 5 Okosóra, Bontatlan, Új, 0 Perces, Fekete, 1 Év Garancia
- Garmin Vivoactive 5 Okosóra, Bontatlan, Új, 0 Perces, Krémarany, 1 Év Garancia
Üzleti előfizetők hirdetései
- Bomba ár! HP EliteBook 830 G7 - i7-10GEN I 16GB I 512GB SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! LG UltraGear 27GL850-B 144Hz QHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Új és újszerű 17.3" Gamer, irodai, üzleti készülékek nagyon kedvező alkalmi áron Garanciával!
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B550M R7 5800X 32GB DDR4 1TB SSD RTX 3060 Ti 8GB ZALMAN I3 NEO A-Data 650W
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 6000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest