Hirdetés
- M.2-es SSD-ből E1.S-est az Icy Box adapterével
- Effektíve TKL méretűek a Corsair legújabb, numerikus paddal ellátott klaviatúrái
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- OLED TV topic
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Milyen SSD-t vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Gigabyte alaplap topik
- Hobby elektronika
- TPM (trusted platform module) topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
tailor
őstag
Sziasztok!
Csak gondoltam, hogy megosztok egy kis infót a kávé-utamról az olyan műkedvelő amatőröknek, mint amilyen én is vagyok
Szóval: TB1 + CM702-vel kávézom egy ideje, kezdetben Lavazza Oro kávéval (ez volt itthon). Igazából elégedett voltam vele, semmi flikkflakk. Pár aprósággal együtt rendeltem egy brazil Santos kávét, és hát na... érezhetően más voltPár hét után a Santos elfogyott, így "vészmegoldásként" a hűtőben tárolt Lavazzához nyúltam. Hát gyerekek... azt a sz@rt!
Én tényleg nem vagyok egy eltartott kisujjal, cibetmacska tetkóval kávézó ember, de amit ez a "sima" Santos nyújtott egy ilyen kommersz, bolti Lavazzához képest, arról verset lehetne írni. Szóval műkedvelő feleim: vegyetek rendes kávét, az ára is ugyanannyi, mint a bolti forgácsnak.
(Most az avx-től a "Béla papa blend" volt csapon, ez is finom)
-----
Kérdésem a tapasztaltakhoz: kávécserénél ti az őrlőben ragadt szemeket simán kidobjátok? Mert ugye marad azért benne jó pár grammnyi őrleményhez elegendő szem, de ha nem akarom, hogy összekeveredjen a kettő, akkor - kuka?
(Mondjuk nem szívesen kukáznám, szóval lehet, hogy csak ráöntöm az újat - pardon)
Új hozzászólás Aktív témák
- M.2-es SSD-ből E1.S-est az Icy Box adapterével
- Futás, futópályák
- Villanyszerelés
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Mégis marad a Windows 10 ingyenes frissítése
- Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
- Diablo IV
- Effektíve TKL méretűek a Corsair legújabb, numerikus paddal ellátott klaviatúrái
- AliExpress tapasztalatok
- Gyúrósok ide!
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Honor X6 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE A520M R7 3800X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB ZALMAN N4 Cooler Master 650W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2998, 100% Akksi
- 122 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 - 4 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest