- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- 16 GB RAM 2025-ben? 🤨 – Ma már tényleg kevés lehet!
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- LED / LCD TV topik
- ZIDOO médialejátszók
- Videós, mozgóképes topik
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Asztrofotózás
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
DonThomasino #11547 üzenetére
Nincs. Ha nem a kapspersky gyári oldalán veszel terméket, hanem viszonteladótól, akkor ott kaphatsz kulcsot. Azt aktiválhatod a feltelepített termékben, de kérni fogja a fiókot.
Nem tudom mi a gondod a fiók létrehozásával, de semmilyen hátránnyal nem jár. Arról meg nem is beszélve, hogy tudtommal most már majdnem az összes AV gyártó cég fiókos megoldással dolgozik. -
jozsi252
veterán
válasz
DonThomasino #8919 üzenetére
ƵøŁĭ - Jim74
Rákerestem az e-mailek között a 2f support-ra, és 2017-be volt már hasonló esetem ahol ugyanez történt. És a 2f support kinullázta a kulcsot, és tudtam újra használni, pedig az is ebay-ről vásárolt kulcs volt.
Közbe amúgy a rendszer nem ellenőrzi a kulcsot frissítéskor hogy az adott kulcs használatban van-e másik gépen?Amúgy ha mondjuk normális szeretnék lenni és itthonról venném meg, akkor melyik az a bolt ahol legolcsóbban hozzá lehet jutni? Mert keresgéltem a nagy összehasonlító oldalakon, de eléggé szór az ár.
-
ƵøŁĭ
veterán
válasz
DonThomasino #8919 üzenetére
Kód alapján egyértelmű a forrás.
-
válasz
DonThomasino #8910 üzenetére
Nem lehet esetleg, hogy a FF privát böngésző módban van és amikor telepítetted a Kaspersky bővítményt, akkor elfelejtetted bepipálni a 2 felugró ablak egyikén (a 2.-on konkrétan), hogy privát módban is engedélyezett legyen?
Esetleg a FF kiegészítői közt tilts le távolítsd el és pakold fel újra...
-
válasz
DonThomasino #8907 üzenetére
Pontosan milyen verziójú és nyelvű Total Security-t használsz és milyen OS alatt (pl w10 pro x64)?
Amíg nem válaszolsz, addig kipróbálom a legutolsó magyar TS-t W10 Pro x64 alatt... -
válasz
DonThomasino #8905 üzenetére
Rámész az adott weblapra, rákattintasz a bővítményre, lenyitod a reklámcsíkblokkolót és Engedélyezés ezen a webhelyen. [kép]
UI: Ha elsőre nem lenne egyértelmű, a beállítás a reklámokra értendő, nem a reklámblokkolóra, tehát ha a fennemlített opciót választod, akkor az azt jelenti, hogy engedélyezed a reklámokat az adott webhelyen...
Új hozzászólás Aktív témák
• A warez továbbra is TILOS!
- Autós topik
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- A Deezer zenei kínálatának 18 százalékát már AI generálta
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Path of Exile (ARPG)
- Megújult a PROHARDVER!
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Villanyszerelés
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- További aktív témák...
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Eladó steam/ubisoft/EA/stb. kulcsok Bank/Revolut/Wise (EUR, USD, crypto OK)
- ESET termékek hivatalos forgalmazója / NOD32 / Internet Security / Android / Server / Mail / stb.
- AKCIÓ! ASUS Z170-DELUXE Z170 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Beszámítás! Lenovo Thinkpad P15 Gen1 15 FHD notebook - i7 10850H 16GB RAM 1TB SSD Quadro T1000 W11
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14600KF 32GB DDR4 1TB SSD RTX 3080 10GB ZALMAN Z1 Plus Corsair 850W
- BESZÁMÍTÁS! 1350W Thermaltake Toughpower GF3 Gold tápegység garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest