- Milyen egeret válasszak?
- Vezetékes FEJhallgatók
- Computex 2025: új VGA-k és CPU-k az AMD előadásán
- Milyen notebookot vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Projektor topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
mikk2000
őstag
Ha valaki alternatívát keres, akkor én pl. egész jól elvagyok az ingyenes avirával. Csak akkor volt gondom, mikor pár éve kipróbáltam (megvettem) a pro-t, mivel pont a fizetős részekkel gyűlt meg a bajom, mivel az több mindent figyelt (pl levelezés protokoll) és jöttek a gondok (KIS életérzés). A support azt ajánlotta, kapcsoljam ki a problémás modult. Erre meg írtam nekik hogy oké, de akkor minek vettem meg a pro-t, ha pont azokat a funkciókat kapcsolom le, amiért amúgy fizettem?
Tűzfalnak meg a Comodo teljesen jó, annak van egyébként víruskereső része is, de nálam nem aktív értelemszerűen. Mindezektől függetlenül a Virustotal-on a KIS-nek hiszek, ezért is lenne jó, ha lenne belőle egy teljesen működő problémamentes desktop verzió. Az itt említett Kaspersky Cloud Free Antivirust próbáltam volna telepíteni, de az avira mellett leszedte volna a Comodo-t is, na mondom itt megállsz...
Új hozzászólás Aktív témák
• A warez továbbra is TILOS!
- PlayStation 5
- Honda topik
- iPhone-t használók OFF topikja
- Samsung Galaxy A35 5G - fordulópont
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Okos Otthon / Smart Home
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Milyen egeret válasszak?
- További aktív témák...
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Eladó steam/ubisoft/EA/stb. kulcsok Bank/Revolut/Wise (EUR, USD, crypto OK)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32 RAM RTX 5060Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- iKing.Hu - Samsung Galaxy S25 Ultra Titanium Black Használt, újszerű állapotban
- Beszámítás! HP Victus 16-R1002NF Gamer notebook - i7 14700HX 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GB WIN11
- Apple iPhone 15 Pro 128GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Giant Talon 0 Sport - Hardtail Mountain Bike
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest