Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Cathfaern

nagyúr

válasz Sk8erPeter #2901 üzenetére

Ok, konkretizáljunk :)
    Mi Kohanát használtunk, viszont elég rendesen bele lett módosítva saját igények szerint. Sajnos azt nem tudom, hogy pontosan mit, mivel ezt a részét nem én csináltam (illetve későbbiekben nem is vettem részt közvetlenül a programozásban). Ahhoz hogy működjön minden, a .htaccess file-okon is módosítani kellett, illetve amikor egy hostolt szerverre kellett felraknunk, akkor (eltérő php config miatt amit nem tudtunk módosítani) egy jó adag szórakozás volt, mire összehoztuk a .htaccess filet újra, hogy ott is működjön.

Tény, hogy nem ismerem az IIS-t, sőt sokáig azt se tudtam, hogy a Windows része :B Az idézett mondat nem arra vonatkozik, hogy az IIS nem lenne alkalmas komolyabb weboldalak hostolására. Hanem arra vonatkozott, hogy aki nem tudja biztosítani, hogy éles rendszeren is IIS alatt fusson a honlap és összetettebb (php) háttérrendszerrel rendelkezik a honlapja, az jobban jár ha a fejlesztést is olyan környezetben végzi, mint amilyen az éles rendszer lesz. Ha lehet tudni, hogy IIS-en fog futni, akkor nyugodt szívvel ajánlom, hogy azon fejlesszen az ember, sőt, akkor azt ajánlom én is, hogy inkább azon fejlesszen, mint Apache-on. Ha pedig nem túl összetett a honlap, vagy nem szorítják határidők, akkor nyugodtan lehet bármin fejleszteni, maximum élesbe állítás előtt kell kicsit szórakozni vele.
    Aztán persze az is lehet, hogy az ég világon semmi probléma nincs az IIS - Apache váltáskor. De jelenlegi ismereteim alapján ha rám lenne bízva egy webfejlesztés projekt és tudnám, hogy szoros határidő van és Apache fog futni a szerveren, akkor azt mondanám, hogy Apachon is fejlesszünk. Ennyi :)

Új hozzászólás Aktív témák