Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sk8erPeter
nagyúr
válasz
Cathfaern
üzenetére
"Mi Kohanát használtunk, viszont elég rendesen bele lett módosítva saját igények szerint [...] Ahhoz hogy működjön minden, a .htaccess file-okon is módosítani kellett"
Már eleve nem kicsit furcsa, hogy bele lett tákolva egy framework core-fájljaiba, és akkor ebből következett az a teljesen általánosító mondatod, hogy "gyakorlatilag egy összetettebb keretrendszernél így is elég szívás tud lenni a .htaccesst rendesen belőni"? Bocs, de ezt az érvet így a körülmények ismeretében különösen nem tudom komolyan venni.(Mellesleg még a korábbi hsz. írása előtt belenéztem azért pl. a Symfony .htaccess-ébe is, és nem láttam túl komplikált dolgokat, amit ne lehetne átültetni egy web.configba, nem beszélve arról, hogy lehet találni megfeleltetést neten.)
Most tulajdonképpen semmi újító szempontot nem mondtál, hanem azokat az érveket soroltad fel, amik már előre ki lettek vesézve, de azért kicsit offenzív stílusban álltál elő a "Szép és jó", meg "Persze ez otthoni hobbi weblapnál nem akkora probléma"-jellegű érvekkel, aztán kiderült, hogy tulajdonképpen semmi konkrétummal nem tudod alátámasztani, amit írtál, mivel még csak nem is használtad az IIS-t.
Új hozzászólás Aktív témák
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- HIBÁTLAN iPhone 12 Mini 64GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3453, 100% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Space Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3781, 100% Akkumulátor
- Autós kamera eladó
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 6700K 4mag 8szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest