Hirdetés
- Ne várj sokat a vásárlással: drágulás a láthatáron
- Vezetékes FEJhallgatók
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen videókártyát?
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Milyen processzort vegyek?
- ZIDOO médialejátszók
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- UHD filmek lejátszása
- Philips LCD és LED TV-k
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sk8erPeter
nagyúr
válasz
szmegma
üzenetére
Yesss! Asszem kezdjük érteni egymást.
Ja, ilyesmire gondoltam, hogy így kellene megcsinálnod először (nem "kértem", mert nekem nincs rá szükségem
csak javasoltam, hogy először ezt csináld meg működőképesre, ne az AJAX-szal foglalkozz, amíg még az alapja sem működik), és most már akkor ezt lehet átültetni JS-re. A lényege ennek az egésznek éppen ez volt: először működjön JS nélkül, azután már foglalkozhatsz az AJAX-osítással.
Ahhoz pedig kellene egy olyan oldal is, ahol JSON-nel szolgáltatod az adatokat (tartalom, lapozó hol tart, hány lap van összesen, ill. esetleg egyéb adatok, ami kellhet; igazából ezt elvileg már a json_encode()-dal elvileg megcsináltad, ha minden igaz), hasonlóan egy REST API-féleséghez. Aztán erre az URL-re elküldeni egy GET requestet, hogy ezt meg azt az oldalt kéred (ezt az $.ajax() metódus data attribútumában elküldeni). Ha megkaptad, akkor a kapott adatok alapján frissíteni az oldal tartalmi részét, meg a lapozót is JS-sel.
Új hozzászólás Aktív témák
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Ne várj sokat a vásárlással: drágulás a láthatáron
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Óra topik
- Okos Otthon / Smart Home
- Formula-1
- Call of Duty: Black Ops 7
- Motorola Edge 50 Pro - több Moto-erő kéne bele
- ASUS routerek
- További aktív témák...
- 16 GB RTX 4080 SUPER HP OMEN - garanciával
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5500 / RX 6700XT 12GB / 32GB DDR4 / 512GB SSD
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i3 10105F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1050Ti 4GB Thermaltake V3 fekete NBase 650W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3327, 94% Akkumulátor
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 16 M4 Pro 48GB RAM 4TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Ja, ilyesmire gondoltam, hogy így kellene megcsinálnod először (nem "kértem", mert nekem nincs rá szükségem