Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
martonx
veterán
válasz
Sk8erPeter
üzenetére
Valójában semmilyen előnyöm nem származott az átállásból. Ami miatt megléptem az három dolog volt:
1. A projekt amit fejlesztek még csak teszt fázisban van, és mire kijövünk élesben, nem akartam hogy ha bárki ránéz a kódra, akkor azt kérdezze, hogy miért elavult jquery verziót használtam. Bár csak e miatt valóban nem kellett volna szivatni magam.
2. A 2.0-ára mindenképpen át akarok állni, mert mint többször mondtam nem érdekel a régi böngészők támogatása, inkább legyen kisebb, gyorsabb a jquery. És az 1.9-es API-ja (elvileg legalábbis az előre beharangozottak szerint) azonos a leendő 2.0-ásével, így gondoltam jobb most megtenni egy nehézkes váltást, mint ha élesítés előtt vagy után közvetlenül jelenne meg a 2.0-ás, és csak szívnám a fogamat, hogy én meg most megyek élesbe 1.8-assal, és a franc se akarna hozzányúlni.
3. Nem gondoltam, hogy tényleg ekkora szívás lesz átállni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- BestBuy ruhás topik
- Autós topik
- Minőségi ugrást hozhat a One új médiaboxa?
- Kína utat tör, bemutatkozott a Longevity Yin and Yang
- Óra topik
- Dell notebook topic
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Fujifilm X
- További aktív témák...
- Xbox 360 Slim 500GB Rgh 3.0 azonnali bootolás! + játékok, 1 év gar. 24 éve működő üzletből!
- XBOX Series S/X/One/S/X/360 konzolok teljes karbantartása, pasztázással Thermal Grizzly 1 órán belül
- XBOX One/S/X/360 Series S/X konzolok teljes karbantartása, pasztázással Thermal Grizzly 1 órán belül
- Xbox Series X, kitisztítva+újrapasztázva, 6 hó teljeskörű gar., Bp-i üzletből eladó!
- Nintendo Switch RP2040-tiny Picofly 2.80fw CFW chip (Lite/V1/V2/OLED) készlet 1 év garanciával eladó
- 0% THM 6 havi részlet beszámítás! 5060Ti/5070/5070Ti/5080/5090 videokártyák készletről KAMATMENTESEN
- Designer 4K Monitor - BenQ PD-2700-U
- ÚJ AKKU! Ár/ÉRTÉK BAJNOK! Dell Latitude 5330 i3-1215U 6mag! 16GB 512GB 13.3" FHD 1 év gar
- BESZÁMÍTÁS! Xiaomi Mi 2K 27 165Hz IPS QHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! GB B450 AORUS Elite R5 5600X 32GB DDR4 1TB SSD NITRO+ RX 6700XT 12GB Rampage SHIVA 750W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest