Hirdetés
- Milyen TV-t vegyek?
- Androidos tablet topic
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen videókártyát?
- Vezetékes FEJhallgatók
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Pánik a memóriapiacon
- Ezzel jobban keresel, mint az arannyal
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Őrületes specifikációkkal rendelkezik a Tachyum csodaprocesszora
Új hozzászólás Aktív témák
-
trisztan94
őstag
válasz
Sk8erPeter
üzenetére
Ja én azt hittem ezekre, hogy a JSON saját dolgai. Nem tudom már mit gondoltam. Igen, class-szel működik szépen a dolog.

A státuszváltozó szerintem felesleges, mert mindig le kell futnia a Query-nek, egyetlen lehetőség van amikor nem, amikor az adatbázist nem tudja valamiért olvasni, de arra már van user friendly üzenetem.
Gondolom arra gondoltál, hogyha a user url-ből nyitja meg azt a fájlt amire amúgy ajax-szal küldök kérést, és így változók hiányában exception-nel kidob. Ezt már kiküszöböltem, csak a script férhet hozzá, amúgy se read se write jogosultság nincs hozzá és egy üzit dob ki, hogy nem kéne 
Vannak dolgok amiért visszasírom a PHP-t amúgy. Olyan egyszerű műveletek, mint, hogy rákeressek arra, hogy miként indexel a C# ASP.Net-ben tömböket sem tudok egyszerűen megnézni. Fórumjuk viszonyag elfogadható, de már 1 napja nem érkezett válasz a kérdésemre.. Na mindegy, azért már jobban kenem-vágom ezt, mint a PHP-t

Köszi, a dictionary-nek utána nézek!

Új hozzászólás Aktív témák
- LG 47LM660S Full HD 3D LED SMART televízió 47" (119cm)
- HP ZBook 17 G6 i7-98500H / 64GB RAM / 1TB SSD / RTX 4000
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Zalman Z1 Plus Cooler Master 750W
- DELL G15 5515 Gamer Laptop /Ryzen 7- 5800H/16GB 512 SSD/ Nvidia RTX 3060 6GB/120Hz/
- 27% - Corsair RM850x 850W 80 PLUS Gold ATX3.1 Tápegység!
- iPhone 14 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3660
- Samsung Galaxy Z Fold4 Graygreen Duplakijelzős produktivitás, 120 Hz, Garancia 2026. 03. 22-ig
- Samsung Galaxy S21 Ultra 5G / 12/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Xiaomi Watch S4, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A50 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Gondolom arra gondoltál, hogyha a user url-ből nyitja meg azt a fájlt amire amúgy ajax-szal küldök kérést, és így változók hiányában exception-nel kidob. Ezt már kiküszöböltem, csak a script férhet hozzá, amúgy se read se write jogosultság nincs hozzá és egy üzit dob ki, hogy nem kéne