Új hozzászólás Aktív témák
-
whited
addikt
Sziasztok
Van itt esetleg aki autós területen mozog/dolgozik?
Szeretnék kérdezni pár dolgot tőle akár itt, akár PM-ben -
whited
addikt
válasz
whited #23684 üzenetére
kifutottam az időből, ez a leírás tartozik mellé.
A feladatod lesz a specifikus, real-time alkalmazások üzemeltetése, telepítése, monitorozása (utastájékoztató rendszer, utasfelvétel, automata beengedő kapuk). A Budapest Airport Zrt. ITIL alapú „Incident Management Process” folyamatával összhangban a Helpdesk/Servicedesk alkalmazás segítségével az Error ticket, Service ticket, User Access request ticket kezelése. A Helpdesk/Servicedesk folyamatok alapján a kliens oldali IT rendszerek és eszközök üzemeltetésében is részt fogsz venni, illetve a számítástechnikai eszközök és perifériák üzemeltetésében, és az ezeken futó operációs rendszerek, alkalmazások üzemeltetésében is.
Ezt várjuk tőled: középfokú szakirányú végzettség; legalább alapfokú aktív szakmai angol-nyelvtudás; “B” kategóriás jogosítvány; ügyfélközpontú gondolkodás; törekvő, kíváncsi személyiség a feladatok megoldásához érts a felhasználók nyelvén és kommunikációd támogató legyen légy önálló, és nyitott a fejlődésre
-
whited
addikt
Sziasztok
Mivel jellemzően IT vonalon mozognak akik itt írnak, bátorkodtam írni
Holnap lesz a 2. köröm egy IT helpdesk munkakörre itt a cégnél, ahol dolgozom.
Próbáltam készülni rá, de nem sok konkrét információt sikerült összegyűjteni, hogy mire számíthatok.
Elviekben "az alapokra van helyezve a hangsúly" és a többit, mivel rendszerspecifikus majd megtanítják.
Lenne esetleg tanácsotok?
Továbbá aki ezen a szinten kezdte, hogyan és merre tudott tovább/feljebb lépni?
Nem szeretnék itt megállni, beleteszem az időt, hogy képezzem magam, és szeretném tudni merre és hova lehet eljutni.Hogy on is legyek, kellett megadni fizetési igényt, és be mertem írni 440k-t
-
whited
addikt
Sziasztok
Ha féléves munkaidokeretben dolgozom és ledolgozok első hónapban 120,aztan 80 órát és a féléves keretem 600 óra akkor miért von le februárban a havi fizetésből amit a félév végén nem korrekcióz vissza.
Hisz 6 hónapra levetitve pont annyit dolgozok amennyi elő van írva -
whited
addikt
válasz
T0mBd1gg3R #15530 üzenetére
Igen, így van
Ugyanakkor a cégen belül az én munkakörömben a 15% emelés megvan.
Csak ugye csalóka, mert mélyről indultak a fizetések.
Én pedig vállalok plusz munkát és másodállást is. Úgy jön ki a korábban említett bérem. :) -
whited
addikt
Nem nagyon szoktam hozzászólni, most mégis kivételt teszek.
Tudom, más munkakör amit én csinálok, nagyon is, de:
Reptéri szekus munka, nagyon nem mehetek bele+IT cégnél beugró+mint EV PC javítás értékesítés
És ha megvan az 500k nettó már tapsolok.
És akkor olvasom a havi 1.5M meg 2M fizetéseket és csak lesek 😃
Bocsi az off miatt
Új hozzászólás Aktív témák
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Xiaomi 13T Pro 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A14 5G 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! DELL OptiPlex 3050 asztali számítógép - i5 7600 16GB RAM 256GB SSD GTX 1650 4GB GDDR5
- BESZÁMTÁS! Dell Optiplex 7050 SFF asztali számítógép - i7 7700 16GB RAM 256 SSD Intel HD 630 Win10
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest