Hirdetés
- CES 2026: csúcssebességet képviselnek az Acer új hálózati eszközei
- CES 2026: Végre tényleg lapos
- CES 2026: izmos tápokat villantott a be quiet! Las Vegasban
- CES 2026: AI-fókuszra kapcsolnak az Acer Swift, Aspire és Nitro notebookok
- CES 2026: Kibújtak végre az üveg mögül az új MSI Prestige notebookok
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen videókártyát?
- CES 2026: Kojima segítségével tesz minden korábbi notebookot elavulttá az ASUS
- OLED TV topic
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Mini PC
- Végre 120 Hz-es lesz az Apple következő monitora
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Qtya123
üzenetére
"de teljesen lesz@rom, hogy i.e 792-ben mit termesztettek Ázsia délkeleti részén, ahogy azt is, hogy ugyanebben az évben hogy hívták a 12. uralkodót, aki puccsal megszerezte a hatalmat." - ez a munkád szempontjából lényegtelen, a lényeges hogy ezen információt meg tudod-e tanulni behatárolt idő alatt
-
válasz
Qtya123
üzenetére
Hanem akik pl okos és könnyen tanuló emberek, de az adott tárgy nem érdekli őket.
Aki okos és könnyen tanul, az kb. az órán összeszed annyi tudást, hogy lehozza 4-esre. Ismétlem, középiskoláról beszélünk, ami egy vicc tudásanyag szempontjából.
...és annyit foglalkozott vele, hogy ne bukjon meg, más tárgyakban meg aktivizálta magát és ragadt rá a tudás. Sokra is vitte később.
Most lehet, hogy én vagyok a geci, de ezekből az infókból azoknak az embereknek a profilja villan fel számomra, akik a munkahelyen is folyamatosan rínak a szar melók miatt (merthogy nincs kedvük megcsinálni). Miközben minden munkahelyen vannak szar és jobb projektek is, és mindet meg kell csinálni. Ők azok, akik amúgy mindenki mást rohadtul idegesítenek ezzel a viselkedéssel. Nem tudom, hogy végül ez lett-e az osztálytársaidból, de bennem ez az egész gondolatmenet ilyennek tűnik.
Úgy gondolom ezek összefüggés ide vagy oda, már csak említés szintjén érdekesek, de nem témazáró és vaktérkép mélységben...
Jó, de ezek meg tényleg ilyen pitiáner dolgok. Jellemzően említés szintjén vannak jelen, vaktérkép meg kb. a sumérokról van, aztán csókolom. A civilizáció bölcsőjét pedig azért illik ismerni, na! Már csak azért is, mert a múltkori retrónkon ebből volt kvíz. Nem én csináltam.

aztán az évfolyamtársaimnak erős 50%-a ugyanolyan felnőtt lett, mint akik nem tanultak.
Azt hiszem, ez azzal is összefügg, hogy eleve elitgimibe járt mindenki. Aki onnan "nem tanulással" kerül ki, még az is bőven előnyben van bárki mással szemben. Én azt látom, hogy az elitgimis ismerőseim mind szépen elöl vannak az életben, jó pozikban, akik meg nem tanultak, azok futárkodnak.
Új hozzászólás Aktív témák
- Temu
- E-roller topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- AliExpress tapasztalatok
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Geri Bátyó: Miért fontos a reset gomb? XD
- Milyen videókártyát?
- CES 2026: Kojima segítségével tesz minden korábbi notebookot elavulttá az ASUS
- Big in Japan - japán játékokról, kötetlenül
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- További aktív témák...
- Precision 7550 27% 15.6" FHD IPS i7-10850H RTX 3000 32GB 512GB NVMe gar
- Honor 400 8/256GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- LG 27GL850-B 27 QHD 144Hz Nano IPS hibátlan / G-SYNC / FreeSync
- Zotac Nvidia Gtx 295 ver:2.0 Oem -Ritka -
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE A520M R5 5500 16GB DDR4 250GB SSD 120GB SSD RX 580 4GB Zalman T3 Plus 400W
- Panasonic CF-XZ6 AIO all-in-one laptop tablet 2k touch i5-7300u speciális ütésálló rugged
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2020 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3920
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2020 128GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3584
- HIBÁTLAN iPhone 13 Mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4181, 94% Akksi
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest