Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
vtechun
veterán
Hello! Multimédia-fejlesztő és rendszerinformatikus (mindkettő tanfolyam) végzettséggel, 8 év internetes, hardveres, szoftveres tapasztalattal, nyelvtudás nélkül(számtech angol azért megyeget...) mik a kilátásaim, szeretnék (linux) rendszergazda lenni (bár ehhez még fejlődnöm kell, de jelenleg is üzemeltetek otthon egy 3 gépes kis hálózatot
) megmondom őszintén a bér nem izgat, mert inkább vagyok 60-ért rendszergazda mint100-ért valami kemény, számomra unalmas munkát végző...
Jelenleg apámék vállalkozásában (nápolyi ostyalapsütés) dolgozgatok...persze fizikai munkát végzek...
De azt már látom, hogy ha valaki meg akar gazdagodni akkor vállalkozni kell! Családi szinten nem rossz havi (nem mertem leírni az összeget)
Új hozzászólás Aktív témák
- Nintendo Gameboy Classic Pakk
- Acer Nitro 15 gamer laptop! -i7 9750H, RTX 2060 6gb, 32gb DDR4, 500gb SSD, 1tb HDD
- 3-in-1 PRÉMIUM USB-C HUB /Samsung Dex, MacBook, Surface, Chromebook ,Huawei,Motorola
- Üvegfólia,hidrogél fólia: iPhone ,Honor,Google Pixel,,Nothing Phone,Motorola, Samsung telefonokhoz
- 2TB HDD 100/100 - Több darab!
- AKCIÓ! Lenovo Thinkpad L14 Gen 1 notebook - i5 10210U 16GB DDR4 512GB SSD Intel UHD GraphicsW11
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- iPhone 17 Pro Max Silver - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok !!
- AKCIÓ! 4TB Western Digital Red Pro SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
) megmondom őszintén a bér nem izgat, mert inkább vagyok 60-ért rendszergazda mint100-ért valami kemény, számomra unalmas munkát végző...