Hirdetés
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Vezetékes FEJhallgatók
- Autóhifi
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- Milyen notebookot vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Házimozi haladó szinten
- Mégis meglepi egy új GeForce-szal a rajongókat az NVIDIA?
- Apple MacBook
Új hozzászólás Aktív témák
-
vtechun
veterán
Hello! Multimédia-fejlesztő és rendszerinformatikus (mindkettő tanfolyam) végzettséggel, 8 év internetes, hardveres, szoftveres tapasztalattal, nyelvtudás nélkül(számtech angol azért megyeget...) mik a kilátásaim, szeretnék (linux) rendszergazda lenni (bár ehhez még fejlődnöm kell, de jelenleg is üzemeltetek otthon egy 3 gépes kis hálózatot
) megmondom őszintén a bér nem izgat, mert inkább vagyok 60-ért rendszergazda mint100-ért valami kemény, számomra unalmas munkát végző...
Jelenleg apámék vállalkozásában (nápolyi ostyalapsütés) dolgozgatok...persze fizikai munkát végzek...
De azt már látom, hogy ha valaki meg akar gazdagodni akkor vállalkozni kell! Családi szinten nem rossz havi (nem mertem leírni az összeget)
Új hozzászólás Aktív témák
- Okos Otthon / Smart Home
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Metal topik
- Motorola Signature - mielőtt aláírnád...
- Távol-keleti webshopok OFF topikja (játékok, kuponok, stb.)
- VPS - Melyik szolgáltatót?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- További aktív témák...
- Dell Precision 7550 i7-10850H 32GB 512GB Nvidia RTX3000 6GB 1 év garancia
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Lenovo X280 12" - i7 8550U, 16GB RAM, 256-512GB SSD, jó akku - számla, 6 hó gar
- Lenovo magyar laptop billentyűzetre van szükséged? Akármelyik verzióban segítünk!
- Intel Core i5-9500 / i7-8700T / i7-8700 / i7-9700 /i5-10500T processzorok- számla, garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
) megmondom őszintén a bér nem izgat, mert inkább vagyok 60-ért rendszergazda mint100-ért valami kemény, számomra unalmas munkát végző...