Hirdetés
- Ilyen se volt még: mégsem kell sok memória az új James Bond játékhoz
- Két 16 GB-os GeForce gyártását szüntette meg az ASUS
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- A CannonKeys felkavarja a slim profilos billentyűzetek állóvizét
- Teljesen szürrelális, ami az RTX 5070 Ti kapcsán történik...
- Bluetooth hangszórók
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Home server / házi szerver építése
Új hozzászólás Aktív témák
-
n00n
őstag
válasz
-Skylake-
üzenetére
Jelenleg egy 6 fős Devops csapatnak vagyok a Leadje. Senki nem keres kettő alatt nálunk. És nem azért mert ennyire jól fizetünk, hanem mert olcsóbban nem találsz jó szakembert. Én is látom hogy sok cég próbálkozik, hátha talál ennyiért, de vagy évekig elhúzódik a keresés vagy felvesznek valakit aki papíron Senior, de kb képtelen az önálló munkavégzésre és csak akkor halad ha szájbarágós ticketeket kap, pontos implementációs tervvel, magától képtelen a kreatív munkára. Lassan resgáló multi lévén 1-2 évig elvegetál, amíg végre vagy elküldik vagy Ő dobbant előtte egy jobb offerért. Mert hát a CVje alapján Ő Senior és volt is már nagy nevű multiknál, aztán a valóságban jobb esetben medior, de sokszor inkább junior szinten vannak munkavégzésre. Hány ilyet interjúztattam már. Nyilván az én tapasztalatom nem általános és a linkelt poszt is egy fejvadász merítése, nyilván nem mindenkire igaz. De azt gondolom ha valaki legalább egy cloudot az alapoktól teljesen behatóan ismer, mellette penge Kubernetesből és valami CI/CD toolból, nem kereshet ma br 2 millió alatt. Ha van ilyen és szeretne lépni figyelje a NoFluffot, húsvét után mi is keresünk majd ilyen sávval, Senior/Staff színten. Cég nevet nem szeretnék írni, nem szeretnék itt beazonosítható lenni, így is már többet írtam mint kellett volna 😀
Új hozzászólás Aktív témák
- Ilyen se volt még: mégsem kell sok memória az új James Bond játékhoz
- QNAP hálózati adattárolók (NAS)
- Autós topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- sziku69: Szólánc.
- Óra topik
- Energiaital topic
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Két 16 GB-os GeForce gyártását szüntette meg az ASUS
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H610M i5 12600KF 32GB DDR5 500GB SSD RX 9060 XT 16GB Zalman T4 Plus CM 650W
- ÚJ HP Omen 16 - 16,1" FHD 144Hz - i5 13420H - 16GB - 512GB - RTX 4050 - Win11 - 3 év garancia
- Keresünk iPhone 14/14 Plus/14 Pro/14 Pro Max
- Dell 14 Latitude 7450 WUXGA 2in1 Touch X360 Ultra5 135U 12mag 16GB 512GB Win11 Pro WiFi7 Garancia
- Új könyv: Grandpierre Attila: Az élő világegyetem könyve
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest