- Bambu Lab 3D nyomtatók
- DLNA
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- 16 GB RAM 2025-ben? 🤨 – Ma már tényleg kevés lehet!
- CPU léghűtés kibeszélő
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- 8 GHz felett ketyeg a G.Skill legfrissebb, 128 GB-os memóriacsomagja
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Hardvereket hozott a májusi cserebogár
Új hozzászólás Aktív témák
-
goodboy007
senior tag
válasz
Citroware #34682 üzenetére
Volt anno olyan kollegám, aki szinte konkrét appot fejlesztett powershellben, hogy könnyítse a daily Exchange munkát, emlékszem, egyszer mondta is, hogy "én az elmúlt x évben mindig találtam munkát, ha nem volt, akkor is".
Klasszisokkal nagyobb volt a tudása akkor a legtöbb dologban, mint nekem, mégis gyanítom, hogy ma már legalább 2x-es szorzó lehet fizuban, mert ő azóta is Pécsen, én meg rég BP-n dolgozom.Lényeg, hogy abszolút áll a mondás, hogy a munka 80%-hoz 20% energiabefektetés kell, a maradék 20%-hoz, pedig 80%, azaz az extra munkákhoz kell az igazi freek-ség, de én csak akkor vagyok hajlandó ezt végezni, ha szakmailag és pénzben is látom értelmét, "csak úgy" sokkal kényelmesebb az, hogy megcsinálom a dolgom, de nem hajtom magam szarrá, pláne nem foglalkozom szabadidőmben is -az önképzést kivéve- munkával.
Azóta sem dolgoztam a fentebb említett kollégához hasonló hozzáállású szakmabelivel, ennek ellenére nagyon idegesítő volt, hogy ő elvárta volna, hogy mindenki ugyanígy csinálja, ahogy ő, amivel nem lett volna baj, ha majd 5 év után nem nettó 230k-t kaptam volna és gyanítom, hogy ő sem a többszörösét.
Új hozzászólás Aktív témák
- Elden Ring
- Megújult a PROHARDVER!
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- DLNA
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép játékra! I5 14400F / RX 6900 XT 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Eladó Konfig I7-6700 16GB DDR4 256GB SSD 500GB HDD RTX2060 6GB!
- Nintendo Switch Lite 128GB Dual Boot (Eredeti SW vagy CFW) 19.0.1 + Atmosphere, 3 hónap garanciával!
- BESZÁMÍTÁS! 500GB Samsung 980 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- GIGABYTE GeForce RTX 2080 TURBO OC 8GB GDDR6 videokártya (használt)
- AKCIÓ! Lenovo ThinkVision L24i-10 24 FHD 60Hz 4ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- MacBook felváráslás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- AKCIÓ! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB GDDR6 Rampage Shiva Zalman 500W
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 4 Slim / PS4 Pro felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest