Új hozzászólás Aktív témák
-
tototos
addikt
válasz
#41635072 #31073 üzenetére
Én egyszer voltam autóipari multinál interjún. Ott is volt olyan kérdés ami a sizeof-ra kérdezett rá C nyelven és hogy ha zárójel nélkül hívod akkor mi fog történni [link]
Több évet töltöttem el szoftverfejlesztőként autóiparban és soha nem kellett ez a tudás. AZ én meglátásom, hogy nagyon kevés tudásra van szükség egy multinál. Legtöbb esetben a kollégáim konfigurációt végeznek vevői követelmény alapján. Vagy integrálnak egy külsős libet. Valaki németországban megálmodta, hogy legyen az arhitechtúra a platformon aztán azt kell a vevőre szabni. X+1-ik vevői projekt.
Új hozzászólás Aktív témák
- Nintendo Switch Lite 128GB Dual Boot (Eredeti SW vagy CFW) 19.0.1 + Atmosphere, 3 hónap garanciával!
- BESZÁMÍTÁS! 500GB Samsung 980 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- GIGABYTE GeForce RTX 2080 TURBO OC 8GB GDDR6 videokártya (használt)
- BESZÁMÍTÁS! 1TB WD Black SN750 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 380GB Intel Optane 905P NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- 12 Részletre BANKMENTES KAMATMENTES ASUS Vivobook 15 X1504ZA-BQ856W laptop további tulajdonsága
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G7 - i5-10GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FULLHD I Cam I W11 I Gari!
- Magyarország piacvezető szoftver webáruháza
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest