- TCL LCD és LED TV-k
- OLED TV topic
- UHD filmek lejátszása
- Kompakt vízhűtés
- Tápos kibeszélő offtopik
- Milyen TV-t vegyek?
- Már csak több évre szóló szerződésekben gondolkodnak a memóriagyártók
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Nem viszi sehova a Raptor Lake-et az Intel
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bagoly
senior tag
/OFF
A pénztől nem lesz hivatástudata annak, akinek eddig sem volt, viszont a pénz hiánya képes elnyomni (agyonnyomni) annak a hivatástudattal és tehettséggel megáldott tanárnak a morálját, aki azt látja, hogy a munkáját jobb esetben 'csak'' anyagi szinten, rosszabb esetben semmilyen szinten nem becsülik.
Én magamról tudom, ha az életem is lenne az, amit csinálok, komolyan rontaná a munkához való hozzáállásmat, ha nem lennék anyagilag megbecsülve. (Persze nem csak anyagilag, de anyagilag is.) Nagyon kevés olyan ember van, aki képes jól végezni a munkáját úgy, hogy közben mások le se sz@rják azokat az értékeket amiket ő ezzel létrehozott. Azon kevesekre, akinek teljesen mindegy a pozitív visszacsatolás hiánya, pedig nem lehet építeni az oktatást, mert egyszerűen nincsenek annyian. Azzal egyetértek, hogy a megemelt fizetésektől nem lesz feltétlen jobb az oktatás szinvonala (Sőt, ha jobb lesz, akkor se azonnal), de én azt mondom, hogy a viszonylag magasabb bérek megléte feltétele az oktatás magasabb színvonalra emelésének.
Na most már tényleg ne offoljunk itt.
/ON
Új hozzászólás Aktív témák
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- TCL LCD és LED TV-k
- Intel Dual Core 2000 felhasználók barátságos offolós topikja
- Fűnyíró topik
- Hello Leo: véget ér a Starlink egyeduralma
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- BestBuy topik
- Call of Duty: Black Ops 7
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Google Pixel topik
- További aktív témák...
- Wacom Bamboo One CTF-430 rajztábla
- AKCIÓ! Gigabyte B650M R7 8700F 64GB DDR5 1TB SSD RX 7800 XT 16GB LianLi VectorV100R RGB TG 750W
- LENOVO L13 Yoga 360 touch - 13,3" - i5 10210U, 8GB RAM, SSD, jó akku, - számla, 6 hó gar
- Apple iPhone 17 256GB & 512GB Bontatlan Független Összes Szín / 27% áfás ár
- HIBÁTLAN iPhone 11 64GB White-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4389, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest