Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bagoly
senior tag
/OFF
A pénztől nem lesz hivatástudata annak, akinek eddig sem volt, viszont a pénz hiánya képes elnyomni (agyonnyomni) annak a hivatástudattal és tehettséggel megáldott tanárnak a morálját, aki azt látja, hogy a munkáját jobb esetben 'csak'' anyagi szinten, rosszabb esetben semmilyen szinten nem becsülik.
Én magamról tudom, ha az életem is lenne az, amit csinálok, komolyan rontaná a munkához való hozzáállásmat, ha nem lennék anyagilag megbecsülve. (Persze nem csak anyagilag, de anyagilag is.) Nagyon kevés olyan ember van, aki képes jól végezni a munkáját úgy, hogy közben mások le se sz@rják azokat az értékeket amiket ő ezzel létrehozott. Azon kevesekre, akinek teljesen mindegy a pozitív visszacsatolás hiánya, pedig nem lehet építeni az oktatást, mert egyszerűen nincsenek annyian. Azzal egyetértek, hogy a megemelt fizetésektől nem lesz feltétlen jobb az oktatás szinvonala (Sőt, ha jobb lesz, akkor se azonnal), de én azt mondom, hogy a viszonylag magasabb bérek megléte feltétele az oktatás magasabb színvonalra emelésének.
Na most már tényleg ne offoljunk itt.
/ON
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen légkondit a lakásba?
- Okos Otthon / Smart Home
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Jövedelem
- World of Tanks - MMO
- Vigneau interaktív lokálblogja
- Villanyszerelés
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- Le Mans Ultimate
- Microsoft Office és Office 365 topic
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 64GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3851
- Dell latitude, precision, xps, magyar világítós billentyűzetek eladóak
- Akció! Gamer PC-Számítógép! Beszámítás! X870 /R7 7800X3D / RX 9070XT / 32GB DDR5 / 2TB SSD
- iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3831
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest