Hirdetés
- A '90-es évek jutnak az eszünkbe az ATK készülő egeréről
- Huszadik születésnapjára eléggé megváltozott az Antec nagytornya
- Még a saját szövetségeseivel szemben is fegyverként használná az AI-t az USA
- Mégis meglepi egy új GeForce-szal a rajongókat az NVIDIA?
- Lassan 2027-re is elfogy a TSMC 2 nm-es gyártókapacitása
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Androidos tablet topic
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- OLED TV topic
- Ilyen olcsó sem volt még egy Apple notebook
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Apple asztali gépek
- MWC 2026: leégsz, ha nem figyelsz a TCL 15 ezer nites panelje előtt
- Gaming notebook topik
- A '90-es évek jutnak az eszünkbe az ATK készülő egeréről
Új hozzászólás Aktív témák
-
Drizzt
nagyúr
válasz
VirsLee
üzenetére
Én nem kimondottan erre a részére válaszoltam anno Tapsinak, hanem elsősorban erre a részre: "Egyetértek. Nem tudom, hogy mi ez a permanens viszolygás a (lakás)hiteltől. Piszok jó termék tud lenni, főleg, ha bagatell kamaton vetted fel." Ebből a részéből nekem olyan érzésem volt, hogy már nem a konkrét előtörlesztés a téma, hanem a lakáshitelek általában. Te arra a részre koncentráltál, amikor a ha igaz, én meg arra, amikor nem. Például ha ma veszel fel lakáshitelt, bagatell kamatod nem lesz. Egyébként annyira még durváknak sem mondanám. De ha 6% fixre vesz fel most legalább 10 évre az ember, simán előfordulhat bukó is a változó kamatozásúhoz képest. Nem lehet előre tudni. ZOP meg van is, meg nincs is.
Igen, az előtörlesztés most lehet rossz ötlet, de ehhez legalább annyit kéne tudnunk a hiteléről, hogy fix, vagy változó kamatozású és mekkora az aktuális kamat. Jelen inflációs környezetben alacsony kamatú fix hitelt nem érdemes előtörleszteni. De ha változik valamelyik tényező, akkor simán érdemessé válhat. Ti eddig a tanácsaitokat arra alapoztátok, hogy alacsony fix kamatú hitele van. Ami eddig nem került megerősítésre és megcáfolásra sem.
Új hozzászólás Aktív témák
- HIBÁTLAN iPhone 15 128GB Pink-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4510
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B550 R5 5600 16GB DDR4 512GB SSD RTX 4060 8GB Zalman S2 TG be quiet! 500W
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 9900K 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Akciós kisWorkstation! Dell Precision 3570 i7-1255U 4.7GHz / 32GB / 1000GB / Quadro T550 4GB FHD 15"
- Apple MacBook Air 13 (2020) M1 8GB/256GB használt, szép állapot 87% akku (317 ciklus)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest