Hirdetés
- Hírértékűvé tette a Lenovo, hogy az ASUS támogatja a kézikonzolját
- Mobilhálózatokra szabott EPYC-kel ugrik az 5G-s homokozóba az AMD
- Kiemelt figyelmet fordít a biztonságra az MSI szélsebes SSD-je
- Kis híján zsebre vágható 2 az 1-ben gépet villantott a TENKU
- A végletekig optimalizálja a SensorPaneleket az új AIDA64
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- PCI Express 7.0 – Brutális sebesség, de minek?
- Ügyesen előzi meg a 12V-2x6 tápkonnektor leégését a Dell
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Objektívek topikja
- Milyen széket vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
CyberPunk666
senior tag
válasz
Vision
üzenetére
Nekem nagyon rossz tapasztaltaim vannak a tesztekkel. Bár eddig nagyon ostoba tesztjeim voltak szinte mindig.
Én nagyon régen programozom c/c++-ban, de a mai napig nem értem, hogy mi értelme van a
Mi lesz a következő kifejezés eredménye?
--++&&*p++¤÷×÷˛°˘×÷$$˘°^ˇ˛°ˇ~~típusú mindig előjövő tesztnek (annyira abszurd összetett a példa, hogy értelmetlen ilyet feladni)
btw kínomban odaírtam, hogy "review finding" (nem értékelték)
A másik meg az ilyen mi a *p, &p stb, ami meg olyan basic, hogy a programozás 1 tantárgy első zh-t nem abszolválod nélküle, és megkérdezik 6-7 év tapasztalat után.
Még sosem kellett problémát megoldanom live codinggal vagy elméleti eszmefuttatást, gondolkodásmódot előadni egy problémáról, vagy elmesélni, mit gondolok jó folyamatnak vagy bármit, ami (szerintem) bemutathatná, hogy mit is tudok, milyen fejlesztő is vagyok.
Ahol a tapasztalat valódi szerepet játszana.
De nem értek az interjúkhoz, lehet én vagyok a hülye, hogy nem értem. A mostani helyement például nem is volt szakmai rész, csak meséljem el min van tapasztalatom és "oké, az ide nekünk jó lesz".
A fentieknél mondjuk még ez is jobb.
Új hozzászólás Aktív témák
- Új és régi konzolok Okosítása és Szoftveres szintű javítása - MÁR 13.00-S PS4 IS!
- HP omen 17-w131ng bontva
- Dell Latitude 5420 14" Touchscreen i5-1135G7 16GB 512GB 1 év garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dobozos ASUS TUF 17 Ryzen 7 7735HS 16 GB DDR5 512 GB SSD RTX 4060 (8 GB) Magyar bill
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest