Hirdetés
Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
GAMEPOD témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
DrSoul
őstag
Bocs, srácok, mi az az IT szakember?
De jó, vannak itt emberek, akik nettó 100k körül keresnek, és igazából nem végeztek egyetemet, hanem egyéb tanfolyamokat... Én nekem pedagógus végzettségem van (mozgássérültekkel foglalkoznék), jelenleg munkát keresek, olasz felsőfok (anyanyelvi szinten), és nem találok munkát, van egy gyerekem, és januárban jön a másik... Aztán persze az autodidaktai hardware-számítógépes ismeretek...
Öszintén, nem sajnáltatni akartam magam, de hól lehet ilyen jó munkákat találni? És ezek (a nettó 100k) ennyire is vannak bejelentve, vagy mindenki papíron alapbéren van?
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
- Az év utolsó napján előbújt pár Galaxy S26 dummy
- Ultrák küzdelme várható Európában 2026-ban
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Eredeti játékok OFF topik
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Házimozi belépő szinten
- Raspberry Pi
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Z270F i7 6700 16GB DDR4 512GB SSD RX 6500 XT 8GB Rampage SHIVA ADATA 600W
- Felsőkategóriás Gamer PC-Számítógép! Beszámítás! X870 /R9 9950X / RX 9070XT / 32GB DDR5 / 2TB SSD
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro 256GB Natural Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! Apple iPad Pro 13 2024 M4 16GB/2TB WiFi tablet garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest