Hirdetés
Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
DrSoul
őstag
Bocs, srácok, mi az az IT szakember?
De jó, vannak itt emberek, akik nettó 100k körül keresnek, és igazából nem végeztek egyetemet, hanem egyéb tanfolyamokat... Én nekem pedagógus végzettségem van (mozgássérültekkel foglalkoznék), jelenleg munkát keresek, olasz felsőfok (anyanyelvi szinten), és nem találok munkát, van egy gyerekem, és januárban jön a másik... Aztán persze az autodidaktai hardware-számítógépes ismeretek...
Öszintén, nem sajnáltatni akartam magam, de hól lehet ilyen jó munkákat találni? És ezek (a nettó 100k) ennyire is vannak bejelentve, vagy mindenki papíron alapbéren van?
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
- Kuponkunyeráló
- Projektor topic
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Gaming notebook topik
- Akciófigyelő: Jelentősen olcsóbban megvehető a Honor Magic8 Pro
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Melyik tápegységet vegyem?
- Az AMD szerint Radeonokból nem lesz hiány
- Horgász topik
- Vezetékes FEJhallgatók
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
- Deepcool CH370 WH + Cooler Master Masterwatt 700
- Eladó Konfig I5 7400 16GB DDR4 256GB SSD 500GB HDD GTX1660Ti 6GB!
- Eladó Garmin EPIX (Gen 2) - Smart Sports Watch, Slate Gray AMOLED, komplett szett, azonnal vihető
- iPhone 16 128 GB WHITE / Ultramarine / Teal - Bontatlan - 1 Év Apple Garancia
- Synology DS918+ NAS (8GB RAM), gyári garanciával 2026.08-i, számlával, dobozában eladó.
Üzleti előfizetők hirdetései
- Lenovo ThinkCentre/ Dell OptiPlex/ Hp EliteDesk mini, micro PC/ 8.-9.-10.gen/ Számla/garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 128GB Deep Purple - 1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3702
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Surface Pro 7+ i5-1135G7 16G 256GB 1 év garancia
- Ulefone Armor Pad 5 Pro
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs