- RAM topik
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Kivégzi a Firewire-t az új macOS verzió?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- CPU léghűtés kibeszélő
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- SSD kibeszélő
- Milyen videókártyát?
Új hozzászólás Aktív témák
-
magi20
senior tag
válasz
(Bundás) #108 üzenetére
jah csak végülis eza barci úgy a szívemhez nőtt..csak szar az az msi lap...nem szeretem annyira.bár azért a barci lehet jó lenne azzal a másik zalmi hűtővel a 3000-el..tényleg amúgy szerinted???
és amúgy mi a különbség a barci és a sempron közöt?mert mindegyik 512-es chache nem? -
magi20
senior tag
válasz
(Bundás) #106 üzenetére
na most a dolog úgy néz ki..hogy ezek itt vannak ..
a barton egy komplett gépben van bennt.
msi lappal
anyámnak megígértem hogy összerakok valamit neki..tehát vagy az lesz hogy mindkettőt eladom és veszek magamnak egy 754-es valamit..procira gondoltam..most így külön hülyeség lenne hogy memót is meg mindent cseréljek mert nincs rá pénzem meg időigényes...
anyámnak meg valami socket a-s kisebb prockót
vagy simán marad abarci magamnak meg cserével egy nagyobb 754-es
most figyelj ami nekem asus v9999td 6800le-van nekem elég komolynak számít..
mert azért mégiscsak 16/6-on megy és magas órajeleken is aránylag hiba nélkül..majdnem gt szint.hiába nincs 256mb.
nekem ez most elég szinte minden megy ..igaz nem maxon..de nem is az a fontos,hogy minden maxon menjen.
aztán majd később egyszer eladom az egészet vagy jó lesz 2.gépnek vagy valami.. -
j0s3ph
tag
Domusban vettem anno öööö 2-3 éve 50-60ér nem ajánlom... nyegle szar inkább nézz be valami márkásabb boltba ahol minőséget árulnak mert nem fél évre veszed én 120é vettem a mostanit és még ez is alsókategóriába tartozik
volt egy másik is amit kinéztem andante butorcsaládból bőrből asszem 300éde maradtam ennél
most is nagy ágyam van csak ez összecsukható
alapozóval kb 30 percet majd csiszolás vízpapírral majd zsírtalanítás és mehet a szín elsőrétegben és kb 5-10perc mulva mehet a 2. réteg lényegében h mennyit kell várnod az mindegyik spray flakonjára rávan írvapolirozni pamut ruhával políroztam és finom szivacssal kentem fel rá a cuccot
[Szerkesztve] -
j0s3ph
tag
Asszem 10ér
nem bőr ien vászon most egy cardo style ágyam van esetleg tehetek fel képeket a szobámrol is ha nagyon szeretnéd bár nem éppen oda illik
alapozóval egyszer fújtam feketével természetesen 2*
csak a notebookomat políroztam.
a ház eleje a mai napig nem készült el véglegesen egyáb okok miatt...
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Argos: Szeretem az ecetfát
- RAM topik
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Vicces képek
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Kivégzi a Firewire-t az új macOS verzió?
- World of Tanks - MMO
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Android játékok topikja
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A13 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Fotós felszerelés - Stúdió lámpa / Softbox / Vaku
- Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- BESZÁMÍTÁS! Dell Latitude 5550 üzleti -Intel Ultra 7 165U16GB DDR5 RAM 1TB SSD Intel Graphics WIN11
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 8GB Rampage SHIVA FSP 650W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest