- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Bluetooth hangszórók
- Milyen cserélhető objektíves gépet?
- Házimozi belépő szinten
- Apple notebookok
- DUNE médialejátszók topicja
- Ryzen 7 9800X3D processzor: játékosokra hangolva
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen monitort vegyek?
- Samsung LCD és LED TV-k
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
nagyúr
-
PHenis
senior tag
válasz Polarstar #503 üzenetére
Nekem tetszik. Melyik platformon jött, kitől, mikor és mi. Nem is kel több. Így a képről nem tiszta, hogy hogy válaszolok rá, de első blikkre nekem bejön.
Mivel van droid, szerintem a navival nem lesz gond. Én bb-n is "megyek".Hogy csatlakozhatok a Jolla csoporthoz?
[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
Nincs semmi dolgod, mint a már meglévő BBM klienseddel csatlakozni.
Természetesen, ha jelenleg nincs, akkor le kell tölteni.
Ingyenes, kényelmes és biztonságos is.A csoport direkt, gyors reakciókat eredményez majd, nagyon egyszerű a használata.
Miután ez megvan, a BlackBerry ID-m: 2BE08052
[ Szerkesztve ]
Surface Book és egy Csúz a körtefán!. Pentax-szal fényképezve!
-
nagyúr
A várakozó Jolla csoport meghívókat el kell fogadni, a tagság nem automatikus.
Surface Book és egy Csúz a körtefán!. Pentax-szal fényképezve!
-
osvatha
tag
Az akkuval lesz bajom.... Reggel 6-kor húztam le a töltőről, és most - mondjuk nagyon heavy használat után, de - 33%-on vagyok.
Kb a Oneplus X tudott ennyit. -
WilliamGhost
tag
Az energia menedzsmentben a mostani verzióval van némi regresszió. Remélem hamarosan pofoznak rajta, főleg ezen a bugon.
There is no cloud, just other people's computers!
-
WilliamGhost
tag
válasz WilliamGhost #493 üzenetére
Pár perce kijött a 2.0.2.51 a 4G javításokkal.
-
osvatha
tag
válasz WilliamGhost #515 üzenetére
Este felteszem, ha elérhető, és beszámolok, de szerintem nem ez lesz a megoldás...
-
osvatha
tag
Most szólt a telefon, hogy kijött a 2.0.2.51.
Ezek szerint nem az Intex kezeli a frissítéseket. -
osvatha
tag
Este feltettem a 2.0.2.51-et. A 4G ettől nem oldódott meg.
-
osvatha
tag
SailfishOS testreszabása:
- Menuben engedélyezni az untrusted software telepítést.
- Letölteni és telepíteni a Warehouse-t. Ez egy segédprogram, amivel az openrepos.net-en lévő programokat lehet telepíteni.
- Warehouse-ból telepíteni a PatchManager-t.
- Majd keresni a patch szóra, és ami érdekes, azt lehet telepíteni. A patchek az oprendszer alapvető funkcióit is átírhatják, úgyhogy óvatosan....[ Szerkesztve ]
-
consono
nagyúr
Még egy megjegyzés ehhez: rendszer frissítés előtt ki kell kapcsolni a patcheket! Én kerültem problémás helyzetbe amiatt, hogy nem tettem
Born too late to explore Earth, born too early to explore the Universe. Born just in time to sit in front of the laptop and join a Teams meeting...
-
osvatha
tag
-
osvatha
tag
Az akkuidő nem lett jobb a frissítés után sem.
Szerintem megpróbálok egy gyári visszaállítást, és megnézem úgy mit mutat. -
PHenis
senior tag
Megjött a tracking numberem
-
osvatha
tag
Ebay-en figyeltem egy Intex Aqua Fish-t, amit Írországban árultak, asszem 20 EUR volt a posta, és most kaptam a levelet:
"Intex Aqua Fish Unlocked Smartphone Sailfish OS Jolla mobile just sold for EUR 207.50. "
Valaki megduplázta a pénzét...
[ Szerkesztve ]
-
ZahAdanos
csendes tag
Kicsit eltekintve az előbbiektől. Hány fokig nem karos a (jolla1) telefon kijelzőjére a melegedés. Egy komolyabb prociigényű androidos app felmelegíti a telót 65-72 celsiusra. Nem tudja valaki , hogy a kijelzőragasztó hány fokon sárgul? Köszi előre is.
-
ZahAdanos
csendes tag
Mégegy. Az aqua fish mennyire melegedik?
-
osvatha
tag
Nem vészes a melegedés az Intexnél, de szól a telefon ha túl melege van.
-
osvatha
tag
Navi, bekapcsolt kijelzo es kozben toltes, ez a kombo kb 15-20 perc alatt felmelegitette, es szolt a telefon, hogy melege van, ha tudsz, zarj be par alkalmazast, de meg teljesen elviselheto, kezmeleg volt csak, es tobbet nem is zaklatott, jobban nem melegedett fel. Osszegezve nem zavaro, a samsunhok meg a xiaomim sokkal melegebb tud lenni
-
consono
nagyúr
-
WilliamGhost
tag
Itt van némi infó a navigációkról. Röviden: Android cuccok (OsmAnd, Waze, NavFree, stb.), Modrana, HereMaps, PoorMaps. Én ez utóbbit használom.
-
osvatha
tag
Ha valaki át szeretné venni a telefonom, írjon egy privit.
Oka:
Imádom a Sailfish-t, a Aqua Fisht is.
Most gyorsban kijátszottam magam vele, és az elkövetkező 2-3 hónapban nem nagyon lesz időm ezzel foglalkozni.... -
consono
nagyúr
Én megfogadtam, hogy csak mainstream telefont veszek most, mert ma megint majdnem kivágtam a nulláson a Lumiát az autóból :/ Erre nem nekiálltam Passportokat nézegetni?
Born too late to explore Earth, born too early to explore the Universe. Born just in time to sit in front of the laptop and join a Teams meeting...
-
consono
nagyúr
válasz ZahAdanos #546 üzenetére
Igazából törölni is kellene, jobb egy wipe-pal indítani a belakást! Persze előtte ki kell kapcsolni a protectet, ha jót akarsz magadnak
-
ZahAdanos
csendes tag
Vissza a jollához és a melegedéshez. A jolla1-en néztem, hogy vajon mi az a hőfok, aminél írja, hogy melege van. Nekem egészen felforrt, de nem kaptam semmi figyelmeztetést sajnos. :/
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest