Új hozzászólás Aktív témák
-
X2N
őstag
válasz
Dragon3000 #93 üzenetére
Legnagyobb gond az hogy az átlag usereknek akarják eladni ezeket a dolgokat eladni úgy hogy ez működik teljesen automatán nem kell állítani se rajta, csak bekapcsolod és megy, persze teljesen biztonságosan, közben meg le sincs tesztelve normálisan a gyártók részéről. Ami nem is elvárható hogy leteszteljék mert annyi féle beállítás van... Olyan ez a dolog mint a Linux vs Windows, az egyik fogja a kezedet, a másikban meg azt csinálhatsz amit akarsz, csak viseld is utána a következményeit.
Amikor 8000MHz-es ram kiteket próbálnak eladni XMP/EXPO profillal ott nem csak a ram lesz beterhelve, gyártónál működik a válogatott processzorral, nálad nem, innentől kezdve nem az ő hibájuk ha nálad nem megy. Viszont ha te nem tudod beállítani se, akkor az nem az ő saruk, időzítésekkel is lehet lejjebb menni ha nem viszi a processzorod a 8GHz-et, gyorsaságban ugyanaz lesz, ettől még a ram tudja azt ami rá van írva, miért kellene pl egy boltnak is visszavennie ha nem hibázik?
-
X2N
őstag
válasz
MasterDeeJay #88 üzenetére
Így van, aki tuningol az állítsa magának be normálisan, az hogy mindent auto-n hagysz egy tuning lapnál, azt jelenti h nem állítod be megfelelően, aki meg nem ért hozzá és nem hajlandó utánanézni, annak nem tuning lapot/X/K procit kell venni és utólag sírni a fórumon, ez mindenki saját felelőssége hogy van-e annyira kompetens hogy betudja állítani. Tuninggal amúgy is bukta a gari, így örülhetnek a userek hogy kicserélik a leégett lapjaikat, én a gyártók helyébe biztos nem cserélnék semmit, ha én írnám a bios-t, lenne egy popup ablak első indításkor biasba lépéskor a tuning menünél, amiben ha elfogadod azt hogy órajelet/PBO-t bekapcsolod/feszültségeket/stb állítasz akkor kapásból ugrott a gari, persze ezek az algoritmusok gyárilag nem működhetnének, csak ha elfogadod a feltételeket.
-
X2N
őstag
válasz
Dragon3000 #86 üzenetére
Aztán valahogy mégis csak az Asus lapokba égtek bele a procik.
-
X2N
őstag
Amikor behozták ezt az egész PBO nevű baromságot, már akkor fogtam a fejem hogy ebből ilyenek lesznek a jövőben, mert annyira inkompetens mindegyik lapgyártó. Lett is belőle probléma, a VSOC/Vcore fesz miatt is, meg a PBO miatt is.
Nálam évek óta megy az AMD konfig, nincs semmi automatán, minden be van állítva fix feszre 0. naptól így megy 0 problémával, stabilan. Nekem a 5nm-es proci ne kapjon 1,4V-ot mert a lap úgy dönt, amikor a TSMC is maximum 1.2V-ot ajánl erre a csíkszélességre.
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! ASUS Z97-A Z97 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Kingston Fury Beast 32GB 6000MHz DDR5 CL30 RAM (KF560C30BBE-32)
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B85M Pro4 B85 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG CROSSHAIR VI EXTREME alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX Z390-E GAMING alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Lenovo ThinkPad X270 (16) - i5-7300U, 16GB, 512GB SSD, 12" FULL HD
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Samsung Galaxy A13 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Western Digital SN850X NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest