- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- Atomenergiával dübörögnek tovább az Amazon adatközpontok, SMR-ek is jöhetnek
- Macron betiltatná az EU-ban a közösségi médiát a 15 év alattiaknak
- Az NVIDIA ipari AI-felhőt épít a németeknek, együtt az OpenAI és a Google
- Két új Ryzen közül választhatnak a kézikonzolok
Új hozzászólás Aktív témák
-
Guci01
csendes tag
válasz
Ronaldohun #872 üzenetére
Semmi gond, igazából az enyém szerencsére nem nagy összeg. Az egészet csak azért osztottam meg, hogy ha valakit kisebb összeggel vágtak meg, akkor is érdemes feljelentést tenni, mert több feljelentő esetén legalább megpiszkálják rohadékot. Persze a pénzt általában kis eséllyel lehet viszontlátni.
Esetemben a csávónak van rendszeres jövedelme, csak kereset kiegészítésként nyúlt le másokat. 60 feljelentést kapott, de a kis összegek miatt szerintem sokkal több embernek okozhatott bosszúságot -
petymeg
addikt
válasz
Ronaldohun #754 üzenetére
Valami ilyesmi. Ignorálom akkor.
-
válasz
Ronaldohun #671 üzenetére
Parancsoljatok:
12100011-18837294-00000000
Ezeken a neveken hirdetett, és az ország több ponjáról. Jellemzően aznapi regisztrációval, telefonszám nélkül. Alapvetően műszaki cikkekek, barkácsgépeket a hozzá tartozó akkumulátorokat hirdet:
Domján Attila
Tóth János
Láng Tibor
Sápi József
Most nem található a hirdetők között, mert folyamatosan monitorozom. A feljelentést megtettem, nem biztatak semmivel. Ennek ellenére megpróbálom még a számlaszámhoz tartozó adatokat megszerezni két vonalon. Most ebben bízom. Regisztráltam egy "megfoglak@..." mail címmel, a készenléti rendőrség logójával címével. Amint valahol megtalálom, csak kedvencnek jelölöm ezzel a címmel, és kérem, h értesítsék a bejelölésről az eladót, azonnal töröl mindent. Most két napja csend van. -
válasz
Ronaldohun #587 üzenetére
Ja hogy a jóváhagyó kódot is el kell küldeni nekik! Így már ok, persze az utaláshoz is kell jóváhagyó kód, de gondom megszerzik ezt is.
-
válasz
Ronaldohun #585 üzenetére
Igen, pl múltkor a telekomos számlát neten fizettem, és nem kért kódot, de rendeltem korábban valami 40-50 ezres dolgot, akkor sem, máskor meg 2000 forintra is kéri.
-
válasz
Ronaldohun #581 üzenetére
És onnan hogyan tovább? Oké, megadom a banki adataimat a kamu banki oldalon (miért is kellene megadnom, ha a kamu jófogás oldal szerint elutalta a pénzt, tehát rendben vagyunk), de már a belépésnél kapok egy SMS-t egy kóddal (ha a valós bankomba lépek be), ami nélkül nem enged tovább. OTP-s vagyok, a többi bankot nem ismerem, hogy milyen a rendszerük.
Szvsz ha nem tudja a kódom, nem is tud belépni...gondolom én naivan. -
ForRedGlory
félisten
válasz
Ronaldohun #577 üzenetére
Azt tudom, hogy csalás, azért volt ott a smile.
A trükk érdekelt, mert a linkjükre nem mertem rákattintani, de sejtettem, hogy valaki már látott ilyet közelebbről. Köszi.
-
válasz
Ronaldohun #559 üzenetére
Igen, egészen biztos, nagyon hasonló a sztori, mint ami velem történt. Csak nem jutottunk el a fizetésig.
-
válasz
Ronaldohun #530 üzenetére
Ez de jó, nem tudtam, hogy van ilyen. Bár olyasmit mondott a rendőr, hogy az a szokás ezeknél, felülnek a vonatra, aztán végigmennek az országon, csinálnak több számlát több városban.
Egyébként mi jelentősége van annak, melyik bankban csináltatja valaki? -
válasz
Ronaldohun #528 üzenetére
Találtam én is több srácot ezzel a névvel, de a számlaszámról nem tudtam, hogy várpalotai.
Melyikre gondolsz? Jöhet privátban is.
Valami pesti kerületet adott meg, hogy ott lehet személyesen átvenni, persze ez még nem jelent semmit. -
válasz
Ronaldohun #511 üzenetére
Biztosan nem csak engem vert át, azt a 4 termékét is "megvették", lehet többen is.
Levelezek az ügyfélszolgálattal, de eddig csak sablon válasz jött - sajnálják, kiemelten figyelnek a tagra, bla bla...
Meg akarom szerezni legalább a mailjét, persze úgyse fogják kiadni, az ilyen patkányoknak is vannak jogaik. -
salieri29
csendes tag
válasz
Ronaldohun #388 üzenetére
[link] ez király ....de szerintem a jófogásos sértettek sokszor felse jelentik ......sajnos . -
salieri29
csendes tag
válasz
Ronaldohun #388 üzenetére
-
nebancsa
senior tag
válasz
Ronaldohun #332 üzenetére
Hát én úgy értelmezem, csak a palimadarat fogták el, és azt is megússza felfüggesztettel...
-
eboostr
aktív tag
válasz
Ronaldohun #325 üzenetére
Így van, ha fentről leszólnak akkor elég hatékony lesz hirtelen a nyomozás...
-
salieri29
csendes tag
válasz
Ronaldohun #268 üzenetére
A számlaszámokból honnan lehet tudni melyik városban van ?
-
salieri29
csendes tag
válasz
Ronaldohun #274 üzenetére
3x végigjátszottam mindent , először is , mindíg ragaszkodik adásvételihez , természetesen személyesen is adja ,sőt Ő ugy szeretné de csak 2 hét múlva van ott ahol hirdeti és ha valaki addig viszi .....érted ...
volt hogy imei számot küldött , volt hogy eredeti számlát , egészhihető volt az a verzio is hogy gariban cserélték , de ő már vett közben másikat ....nekem utalás után nem vette fel már soha többé , de pl a nyomozó felhivta , egyből felvette , kihangosította , csipőböl azt hazudta Ő már elküldte emailon a DPD csomagkövetését , kész . állítom még a nyomozó is neki hitt először ....rá is beszélt hogy várjak még párnapot a feljelentéssel mert azt nem lehet visszavonni ....
most látom már nem csak teló van fenn , sajnos 100 emberből 1 mindig mindent elhisz , és akkor vége .
másik érdekesség mindíg ragaszkodik hogy képkivágással igazoljam az utalást tehát nincs e - ban vagy ilyesmi ... -
Overdaze
csendes tag
válasz
Békéscsabai vagyok ha kell információ sok sok éve itt élek!
-
salieri29
csendes tag
válasz
Mindenre van válasz , egy próbát megér , hivd fel
-
Fustmilan
csendes tag
válasz
Ronaldohun #254 üzenetére
Valami fejlemény?
Ezek szerintem kamu adatok nem?
(én nem tudom csak kérdezem)
Név adószám ezek..Fb profilja nincs?
-
T.Roland16
újonc
válasz
Ronaldohun #235 üzenetére
Helló!
Azóta sem lett fejleménye a dolognak? -
Pityu.
nagyúr
válasz
Ronaldohun #232 üzenetére
Ez majdnem nekem is meg volt anno csak túl gyanús volt után nézettem.
-
Fustmilan
csendes tag
válasz
Ronaldohun #232 üzenetére
Azta ku*va, kösz az infót!
Remélem nem dőlnek be neki , mert mondta telefonba egy nap telefonál kb 20-30 emberrel a biznisz miatt.
Hány embert vágott át?Jófogáson lehet valahogy reportolni?
-
Fustmilan
csendes tag
válasz
Ronaldohun #214 üzenetére
Azóta valami hír a csávóról?
Vissza küldte a pénzt vagy eltűnt? Egy kicsit fontos infó lenne számomra. -
Pityu.
nagyúr
válasz
Ronaldohun #212 üzenetére
Szia,nagyon ismerős ez a hírdetés. Nem volt előtte egy telefonos beszélgetés, hogy elmesélte hogy a cége mennyire megbízható meg,hogy nem ezzel foglalkozik de van egy kinti nagykeres ismerős cég ahonnan jó áron kártyát is be tud szerezni egyenlőre csak ezt az egyfajtát és korlátozott darabszámban mondjuk 20 darabot és hamar foglalják az összeset. És,hogy küld neki a kártya árának xy összegét és sms-ben küldi az adatokat hova utalj? Mert ha az ahonnan én akartam vásárolni akkor áldom az eget,hogy utána nézettem a cégnek és túl kétes volt. Meg magyarázott valamit,hogy budapest pár pontján is találkozó helyre viszik meg ilyesmi.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Új és régi konzolok Okosítása/Softmodoloása, és Szoftveres szintű javítása - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
- Bomba ár! HP EliteBook 850 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FULL HD I Cam I W10 I Gari!
- Thinkpad P16s notebookot vennék
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo ThinkPad T14 Gen 4 üzleti notebook - i7 1360P 24GB DDR5 RAM 512GB SSD Iris Xe W11
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE AORUS MASTER RTX 3070 8GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged