Hirdetés
Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
LOGOUT témák
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: POCO X6 PRO 5G 12/512 GB vs Samsung Galaxy S24 FE 8/256GB
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Graphics: Hello Moto! - Kipróbáltam a Motorola Moto G55 5G-t. (videó is)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Eléggé magyartalan is, tuti kamu. Hogy mire megy ki, nem tudom.
Velem olyan volt, hirdettem jópár éve egy telefont jófogáson, ami már akkor sem volt egy csúcsmobil, aztán valami afrikai országból akarta megvenni egy tag. Kizárólag PayPal-lal tudott volna fizetni. Tudtam, hogy kamu, de jól elbeszélgettem vele, angolul ment a levelezés, aztán mondta, hogy nem baj, ha drága a szállítás, ő kifizeti a pluszt. Már olyanba is belementünk, hogy a telefon hálózatfüggő, nem fogja tudni használni, de erre is volt válasza, hogy valami haverja meg tudja oldani. Végül abbamaradt a dolog, nem tudom azóta sem, mi lett volna a lényege ennek...
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
- Gaming notebook topik
- Xbox Series X|S
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Asustor NAS
- Apple MacBook
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Mikrotik routerek
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
Új ingyenes hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- AKCIÓ! Intel Core i7 4790K 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- iKing.Hu - Honor Magic 7 Pro - Black - Használt, karcmentes
- HyperX Cloud Alpha 2 Wireless + HyperX Cloud Alpha 2 Olvasd el
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7600 32GB DDR5 1TB SSD RX 6800 16GB Cooler Master CMP 510 Seasonic850W
- AKCIÓ! Gigabyte B450M R7 2700 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB GDDR6 CM MasterBox 5 Lite 600W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest