Hirdetés
- Valami baja van a tápomnak
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Milyen házat vegyek?
- CES 2026: nagyon szeretné kézikonzolokban látni a Panther Lake-et az Intel
- Gaming notebook topik
- Milyen alaplapot vegyek?
- Videószerkesztés
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
z123456z
üzenetére
Igaz nekem jófogásaon van telefonszámom de nekem is írt egy csaj a múltkor viberen ránézve létező személy meg nem az volt az,hogy ő kifizette a futárnak és küldjem a cuccot de nmem értettünk egy dologban egyet aztán többet nem is válaszolt.Innen meg kicsit gyanús lett a dolog bár nagyon sokra nem ment a beszélgetésünkkel.
-
Jófogáson ha egy google drive linket rakok be,hogy további képek ott találhatóak akkor miért így néz ki a link megnyitva?Letiltják a linket?
-
Mikkel bepróbálkoznak a csalók
-
A csalók miért írják ki a hirdetéshez,hogy személyesen átvehető?Vagy én már megkeveredtem van egy hirdetés a jófogáson ez van a hirdetésvégén "postázni, csomag automatába küldeni tudom előre utalás után. Utánvéttel is kérheted ebben az esetben előleget kérek." Na most itt tök normálisnak tűnik ,Viszont pont ugyanezekkel a képekkel és a leírás is majdnem ugyan az csak a fényképezőgép expo száma eltérő fent van a marketplacén is meg az ár 220EFt.írtam is a marketplacén hirdetőnek aszt mondja,hogy ő már törölte a jófogásról a hirdetést.Szóval ha jófogásosra jelentkeznék és elakarnék személyesen lenni akkor mi lenne???Mert ha azt mondaná most nem jó akkor pénzt nem látna a dologból de akkor mire az átverés.
-
Én látom csak vagy kicsit halott a jófogás? Bármit hírdet az ember érdeklődő nuku vagy néha néha egy egy csaló.
-
Ez mind azért van mert csak a profit a lényeg a többi nem érdekli őket.De sajnos egyre több dologgal így van ez legyen az egy társkereső oldal vagy legyen az életben minden más.Az ember sajnos önző a pénz meg annyira belekerült a köztudatba,hogy most már minden akörül forog.
-
válasz
garga pista
üzenetére
A múltkor a vaterával is volt valami gáz
-
Igen van egy összeghatár én is úgy jártam,hogy csak 45EFt volt a károm feljelentés megtörtént aztán mivel év végén volt rögtön év elején behívtak a szomszéd város kapitányságára ahol közölték,hogy nem nagyon tudnak mit csinálni az összeg végett.Azt mondta a rendőrnő ha csoda történik és van több feljelentő van esélyem és csoda történt mert kaptam az értesítést,hogy sok károsult tett feljelentést így már foglalkoznak az ügyel.5 évbe telt,hogy legyen valami eredmény de még mindig nem tudom pontosan mi is lesz.
Kísértetiesen hasonlít a magyar társkereső oldalakra
amúgy magyarországon sajnos kevés dolog van ami nem szar.... Ugyan ez a csaló bot dolog meg van már a jófogáson is múltkor felraktam egy hjrdetést és 5 ilyen fos írt rám
Tessék ez a jófogásról
-
válasz
hzsolee
üzenetére
Nekem akkor se jött email ha normál felhasználó írt.
#joci86
Hát nem tudom,nekem pár éve volt egy ilyen ügyem tudtam,hogy gáz van de boldogságot akartam vásárolni.Szóval vagy 5 éve nemrég lett fejleménye az ügynek nagyon sokra nem mentem vele a csalók kapnak 1-2 évet vagy leülik vagy felfüggesztve lefoglalták a nemlétező vagyonukat egy csomó károsult felsorolva köztük én is lehet a pénzből nem látunk semmit bár a végén már én is azt mondtam,hogy nem érdekel a pénz csak bűnhődjenek a rohadékok.De valószínű az lesz amit írtam vagy felfüggesztett vagy leülik azt az 1-2 évet aztán folytatják ahol abbahagyták.Ha pl okos a csaló a bankszámlaszámmal meg a telefonszámával is cselezik.Amúgy nekem nincs kedvem hülyének lenni a telefon egy Google Pixel 9 Pro 256gb ami alsó hangon 400EFt ő meg adná a valószínű nemlétező telefont 32EFt-ért.Ja írtam is neki de azt mondta nem,ez ennyi adjak telefonszámot felhív és elmondja
én meg ugye nem most jöttem a falvédőről.bár ha épp az éhenhalás szélén áll a 400EFt-os telefon még lehetne is reális 32EFt-ért hogy ne halljon éhen
-
-
Ráírtam kíváncsiságból az illetőre mert mélyen áron alul két terméket árul.Megkérdeztem tőle,hogy nem e tévesen írta ki az árat,ezt a választ kaptam "Írjon számot felhivom szívesen megbeszéljuk" Gondolom ha megadnám a számom és hívna közölné,hogy előre utalás után küldené a terméket vagy ilyesmi.A hardveraprón is akadnak furcsa dolgok az biztos bár leginkább csak mástól hallottam vagy olvastam.
-
válasz
nebancsa
üzenetére
Tehát az eladóra írtál rá
Nem ő a láma szerintem mert a múltkor én is hasonlóan jártam csak eladóként.A vevő megrendelte a terméket tőlem én vissza mondtam ,írtam neki,hogy belekalkulálom az árba aztán bekapcsolom a szállítási lehetőséget ha meglátja a módosított hirdetést akkor rendelje nyugodtan.Nos meg is rendelte később vártam a jóváhagyást a jófogástól,eltelt pár óra és nem jött semmi,írtam nekik mire azt írták jóval később vissza,hogy el kell bírálniuk a dolgot aztán legalább egy nap után jött,hogy elutasítva. vagy ezt a nem jött létre vagy mi.Szóval inkább a jófogás a szar. -
Kezd elegem lenni a jófogásból
Jófogáson valaki megszeretne tőlem venni egy terméket foxpost szállítással,meg is jött a rendelés de nem tudom le okézni mert ezt írja a jófogás a rendeléseknél "E‑mailes megerősítésedre vár"
De nem jött még semmilyen email sem pedig már vagy 10 perce le lett adva a rendelés.Már vagy két órás várakozásnál tartok mit lehet ilyenkor csinálni? -
válasz
bence5511
üzenetére
Nekem mondod anno egy jófogás csaló ellen tettem feljelentést lassan 4 éve és többen is tettek az volt a szerencsém de mégse szerencsém mert azóta sem hallottam az ügyről.Fos az egész rendőrségi nyomozózsi dolog szerintem legtöbbször szarnak az ügyekre meg ahogy mondo a rendszer úgy van megcsinálva,hofgy a bűnözőknek legyen jó de ugye min csodálkozunk mikor az országot is bűnözők vezetik.
-
válasz
bence5511
üzenetére
Félős az előreutalás igen de gondold meg ha utánvéttel vásárolsz is lehet olyan,hogy nem az van a dobozban amit rendeltél xy tól szóval minden kockázatos.Én is rendlétem már olyan tól akink 200 pozitív mellett volt egy negatív értékelése de hálisten gond nem volt.Nem is értem az embereket,hogy hogy képesek erre kicsit olyan ez mint a társkereés mikor egy nőre ráír egy csomó férfi aki a normálisak renoméját elrontja és már a normális sem kap választ csak általánosítást.
-
válasz
bence5511
üzenetére
Azért ez elkeserítő ahogy elnézem egy negatív értékelése volt bár leginkább vevőként "tevékenykedett" vagyios arra kapta az értékeléseket leginkább.Azért elgondolkodtató,hogy még értékeléssel is nehéz akkor megbízni az emberekben a jófogás az már olyan mint egy taposóaknás terep remélem itt nem lesz sose olyan.Mai világban a bizalom a legnehezebb dolog.
-
De mit lehet csinálni az én leírt esetemmel mikor én se meg a vevő sem kapott semmi értesítést foxpost felől ő azt mondja,hogy akkor adjam fel neki akár postán elutalja előre a pénzt.Én közben írtam a jófogásnak mert nem akarom a végén meg elküldöm máshogy aztán a már feladott rendelés meg bekeverjen a jófogáson keresztül.
-
válasz
lolka.21
üzenetére
Nekem is jött értesítés,hogy valaki szeretné megvásárolni a terméket foxpost csomagszállítással el is fogadtam kitöltöttem a csomag adatait méret,súly islyesmi aztán jóváhagytam a rendelést de semmit nem kaptam emailben csomagkódot amivel feladjam.Viszont nemrég egy órával később hívott a vevő,hogy hogy áll a rendelés mert ő kérte a foxpostos csomagküldést de még nem kapott visszaigazolást,hogy én elfogadtam volna.Viszont azt mondta,hogy neki úgy is jó lenne ha elküldeném a csomagot vagy ugyan így foxposton vagy postán buborékos borítékbe és akkor elutalná az árát meg a szállítási díjjat utána küldhetném.Viszont megbeszéltük,hogy előbb utána járok a jófogásnál nehogy az legyen én elküldöm akkor így simán nem a jófogáson keresztül aztán a jófogás meg bekeverjen a megrendelt csomagszállítással.Azt mondta oké de akkor majd hívjam fel,hogy mire jártam mert szeretné megvásárolni a terméket.
-
válasz
csabyka666
üzenetére
Cikk is született már róla egyre több helyen előfordulnak külfüldi csalók még kis akármilyen noname oldalakon is.
-
válasz
simonjoe
üzenetére
Egyszer nekem is volt egy ilyen ügyem sajnos kb már 3 éve,hogy tudtam nem kéne csak boldogságot akartam venni egy laptopot és 45EFt-vel szaladtam bele.Szóval ment a rendőrségi feljelentés de elsőnek be akarták szüntetni mert kicsi pénz meg ilyesmi de aztán a rendszerben meg látta több sértettet is és egyből komolyabb ügy lett belőle.Viszont 3 éve megy az ügy és már vagy 1 éve hallottam utoljára az egészről.
Egyenlőre pl nálam semmit se jelent a rendőrségi feljelentés...
A csalóknak jól megy az oldal én pl alig birok becsületesen eladni rajta valamit is.
-
-
De jó poént olvastam ma a jófogáson mikor leveleztem egy illetővel,azt írja a jófogás ha úgy érzem kamu dologgal állok szembe írjak nekik vagyis értesítsem őket
Ja mikor egyszer átvertek és írtam nekik ami már lassan 3 éve lesz se foglalkoztak a dologgal
-
válasz
IntelKiller7
üzenetére
Alapból pusztultat,vásárlót se nagyon találni.
-
válasz
csabyka666
üzenetére
Online fizetésnél mindig kell kódot megadni ha pl nem átutalás hanem azonnal online bankon keresztül akkor két kódot kell megadni egy saját megerősítő kódot meg egy sms-ben kapott kódot.Bár lehet ha regisztráltad a kártyád pl a simplepay fizetőn keresztül akkor nem kér kódot ,én pl nem regisztráltam a kártyám ott és meg kell adnom fizetéskor a bankkártyán feltüntetett adatokat és a két megerősítő kódot.Pedig én is rendelek webshopból fizetek be telefonszámlát.
-
válasz
ForRedGlory
üzenetére
Most nem tudom pontosan ez melyik a sok közül de itt anno valaki leírta,hogy pay pallal is tudnak trükközni mint vásárló.Nem tudom mit csinálna a link ha rákattintanál de a szövegről simán látszik,hogy min google fordítós,és ez nem hiteles szóval innentől látszik,hogy átverés.
-
válasz
ForRedGlory
üzenetére
Csalás
-
válasz
csabyka666
üzenetére
Nem talált,de amúgy se sörözök mert utálom az alkoholt 🙂 viszont meg kaptad a választ még ha nem is tőlem de kukacoskodsz. Te meg szeretsz falnak menni fejjel ahogy látom.
-
válasz
csabyka666
üzenetére
Tessék lentebb megadták neked a választ,így már lehet tesztelned sem kell a csalók szolgáltatását

-
válasz
csabyka666
üzenetére
Nem teljesen csak én nem vagyok hülye,hogy ilyeneket tesztelgessek mert tudom mi a lényeg.Viszont van egy ötletem menjél bele a dologba pár ezer forintal és akkor meg is tapasztalhatod

-
válasz
csabyka666
üzenetére
Mindegy a lényeg,hogy a végén te húznád a rövidebbet.
-
válasz
csabyka666
üzenetére
Hogy elküld a csomagot,vagy valahogy pénzt csaljon ki valószínű.Hidd el vannak akik bedőlnek.
-
válasz
csabyka666
üzenetére
Puszta csalás nem kell ezeket túlgondolni.
-
válasz
csabyka666
üzenetére
-
válasz
csabyka666
üzenetére
Hát remélem sikerül de az én ügyem se nagyon halad
-
válasz
csabyka666
üzenetére
Elsőnek igen aztán behívtak ide a helybeli őrsre aztán jó darabig semmi ,utána a szomszéd városi őrsön közölték,hogy sajnos nem tudnak semmit tenni.Később meg értesítettek,hogy mivel több feljelentés van a rendszerben és ugye több károsult átadták az ügyet budapestre és már bűntényként nyomozzák.Csak hát lassú a dolog.
-
válasz
csabyka666
üzenetére
46000Ft volt csak nekem is az volt a szerencsém,hogy több feljelentés érkezett.A szerencse képletesen értve egyenlőre mert semmi hír nincs most az ügyben.
-
válasz
csabyka666
üzenetére
Nekem lassan 3 éve tart a rendőrségi ügy,majdnem megszüntették az ügyemet csak aztán lett sok feljelentő és át vitték komolyabb ügynek,Hogy aztán valaha is lesz belőle valami azt nem tudni.
-
Már nem csak a csaló eladókkal van baj a jófogáson hanem a kamu vásárlókkal is.Felhív egy fickó a termékkel kapcsolatban kéri a címet hova jöjjön ígéret 1 óra múlva itt van,aztán sehol semmi.Annyi gerince nincs az embereknek,hogy értesítsék a másikat figyu meggondoltam magam.Szar oldal söpredék vevőkkel.
-
válasz
Veleczki77
üzenetére
Hát lehet lassan törlök mindent jófogásról mert egy szar
-
válasz
Veleczki77
üzenetére
Tudom,hogy rengeteg a csaló de,hogy még érdeklődő se nagyon van.Pedig még csillagom is van jófogáson,sajnos igen az oldal szarik az egészbe bele.Én is jártam egyszer pórul írtam az oldalnak de válaszra se méltattak nekik csak a pénz a lényeg.
-
Jól látom,hogy a jófogáson sokszor szinte lehetetlen bármit is eladni?Régebben pörgősebb oldal volt most csak ránéznek a hirdetésekre azt annyi.Utóbbi időben alig tudok bármit eladni a jófogáson,sőt érdeklődő se nagyon van.
-
válasz
andrisbandi
üzenetére
Nekem poco telefonom van miui van rajta az android mellett ezért nem tudtam pontos választ adni.
-
válasz
andrisbandi
üzenetére
Nem tudom milyen telód van de esetleg értesítésre hosszan nyomva nem jön be valami beállítás mert azon belül lehet állítgatnni a dolgokat.
-
-
válasz
Overdaze
üzenetére
Nekem a napokban meg most jött levelem a rendőrségtől,hogy az én csalóm felé megszűnt az egyik eljárás ami csak szabálysértés azt megszüntetik és most már rendes bűncselekményként kezelik az ügyet.Mázlim annyi,hogy az első feljelentésemet megszüntették banki szarságok miatt de a központi rendszerbe az adatokat beírva kiderült a csalóm ellen már több feljelentés is történt így most össze vonják az összeset.Kérdés mikorra lehet belőle valami az én ügyem már egy éves az előttem lévő egyik feljelentő meg elméletileg még 2020 6. hóban tet feljelentést szóval neki meg több mint 1 éves az ügy.
Úgy kéne de semmi hajlandóságuk nincs efelé.Pedig jó lenne megbízhatóbb eladók.
-
válasz
salieri29
üzenetére
Én már parázok a jófogástól,még amit én néztem múltkor telefon is fent van pedig akkor azt mondta a fickó siessek mert lehet holnap viszik na azóta kis idő már eltelt.Két hirdetés volt fent ugyan arról a telefonról egyik képpel másik kép nélkül most csak a kép nélküli van fent.Mondjuk azt nem merem száz százalékig állítani,hogy csaló de túl jónak ítélem az árat vagyis gyanúsnak.
Ja és a törvények ha azt nézzük bűnözők alkotják a törvényeket és azokat védi a rendőrség is. -
válasz
salieri29
üzenetére
Isten igazán a mázli az volt,hogy valami új törvénymódosítás lett és több feljelentő is van és így kiadták az adatot a bankok.De,hogy mikor lesz belőle valami decemberben lesz 1 éve,hogy történt a dolog,januárban feljelentést tettem.Még ha a pénzemet nem is kapnám meg de ha nem tud másokat átverni az már jó eredmény lenne de ahogy elnézem ez csak egy a sok csaló közül,egyre többen vannak.Meglátszik ezt az országot bűnözők vezetik.Most csak úgy ránéztem a jófogáson említett telefonra amit írtam és írta a tulaj,hogy lehet holnap elviszik mert sok az érdeklődő,azóta is fent van a hirdetés és nekem azóta is gyanúsan olcsó.Na most meg azt írja a termék elkelt,remélem nem egy újabb átvert ember felé tart egy kamu rendelés-
-
válasz
salieri29
üzenetére
Ha kiszállítással kérnéd kapnál egy csomag kavicsot?Mert ugye az nem előre utalás de a szállítónak ki kell fizetni az árát.Vagy ne mindenkinek utalj előre én már többször vásároltam előre utalással meg tőlem is vásároltak többször ,sosem vertem át senkit sem engem is csak egyszer tavaly túl szép volt a laptop ára,hogy igaz legyen csak hát nagyobb volt a vágy mint az agyalás.Azóta ha olvasgatom a jófogást mindenben kételkedek és mindenkiben ha jó árat látok de lassan már abban is ahol csak rendes normál árat.Inkább csak a hardveraprót használom.
Egyszer beszéltem egy fickóval ő azt mondta nem utalgat nem postáz hanem személyesen viszi el a cuccot a vevőnek neki megéri állítólag még ha sok kilométert is utazik.Hát nem tudom az otp-s téma engem nem kérdezett mikor átvertek.
-
Én már a legtöbb hirdetéstől parázok a jó fogáson,tegnap egy telefont nézegettem jóval ár alatt kép nem volt de írta a fószer,hogy azért nincs kép mert a rendszer nem engedi ez ugye igaz is ha nem saját készítésű a kép hanem mondjuk egy reklám kép pl.Szóval rá írtam a fickóra kérdeztem ezt azt a telefonról új kb 1 hónapos alig használt garanciával a feleségének nem jön be és másikat szeretne.Kértem is képeket nekem már ott elveszett a bizalmam küldött is képeket kettőt emailben de nagyon kis méretű képek voltak ha mobillal lövök azok nagy méretűek.Aztán m$g írtam neki,hogy bocsánat kicsit bizalmatlan vagyok mert korábban voltak dolgok és tud e mutatni névre szóló számlát is erre az volt a válasz igen van számla,de mondom láthatnám igen ha küldi a számla is csatolva lesz még párszor ezt elmondta na mondom számlát se tud fotón mutatni.Aztán írtam neki még gondolkodom azt mondta oké de többen is érdeklődnek és holnapra lehet elviszik a telefont,na még ott van a telefon ahol hagytam az oldalon
Mondjuk a hirdetésben írja bármi kérdés hívják fel de ugye a telefon sem biztosíték bármit mondhatnak meg ugye eldobható szám is lehet,mondjuk van olyan lehetőség,hogy csomag szállítással kérjem és akkor 1500Ft de félnék kihozzák a csomagot aztán kapok egy doboz valamit de nem telefont. Szóval ez nekem pl nagyon kamu szagúnak tűnik. -
válasz
Ronaldohun
üzenetére
Ez majdnem nekem is meg volt anno csak túl gyanús volt után nézettem.
-
válasz
Ronaldohun
üzenetére
Szia,nagyon ismerős ez a hírdetés. Nem volt előtte egy telefonos beszélgetés, hogy elmesélte hogy a cége mennyire megbízható meg,hogy nem ezzel foglalkozik de van egy kinti nagykeres ismerős cég ahonnan jó áron kártyát is be tud szerezni egyenlőre csak ezt az egyfajtát és korlátozott darabszámban mondjuk 20 darabot és hamar foglalják az összeset. És,hogy küld neki a kártya árának xy összegét és sms-ben küldi az adatokat hova utalj? Mert ha az ahonnan én akartam vásárolni akkor áldom az eget,hogy utána nézettem a cégnek és túl kétes volt. Meg magyarázott valamit,hogy budapest pár pontján is találkozó helyre viszik meg ilyesmi.
-
Jófogástól ne is várj sokat. Annó én is írtam nekik mikor lehúztak de szartak rá.
-
Hány ember van itt aki áldozatul esett és feljelentést is tett ez ellen a személy ellen?
Jakab János
OTP bank
11773322-02703572Nekem úgy küldtek levelet mosta rendőrségtől,hogy megszüntetik az eljárást ellene mert az otp nem ad ki adatokat róla mert valami szabálysértést írnak pedig ez már bűncselekmény pláne ha jó páran tettek feljelentést ellene.Még kb 3 napom van beadni egy felebezést a végleges ügy megszüntetés.Egy ismerősöm javaslatára ha fel tudnék indoklásban mutatni egy két embert akik szintén feljelentették az illetőt akkor beadhatnám a felebezést.Esetleg lenne aki vállalná a személyazonosságát az ügy folytatása végett?Már ha még olvas itt valaki a károsultak közül.
-
Na más is kapott levelet a rendőrségtől a Jakab János ügyben?
Nekem azt írták,hogy mivel az eljárás alá vont személy kiléte nem állapítható meg megszünteti az eljárást a rendőrség.Az OTP-től kérték az adatokat róla az meg szépen visszautasította,hogy nem ad ki adatokat.
Mi a tököm van ebben az országban a bűnözőket védik nem fordítva?
-
Örömmel látom gyűlnek a jakab jános károsultak. Én még tavaly feljelentést tettem online idén meg év elején behívtak a rendőrségre. Szóval remélem idővel lesz valami mert ennyi ember és ennyi átverés ez nem maradhat büntetlenül.
Új hozzászólás Aktív témák
- ÚJ Bontatlan Apple Macbook AIR M2 , M3 , M4 Legújabb magyar billentyűzet 1 év Garancia Deák Térnél.
- AKCIÓ ÚJ Bontatlan Macbook Pro 16 M4 Pro 14CPU/20GPU 24GB/512GB SSD Magyar billent Azonnal átvehető.
- AKCIÓ ÚJ Bontatlan Macbook Pro 14 M4 MAX 14 32GPU 36GB 1TB Magyar billentyűzet Azonnal átvehető Deák
- AKCIÓ ÚJ Bontatlan Macbook Air 13,6 M4 10CPU/10GPU 16GB/512GB SSD TOUCH ID - Magyar Azonnal Deák tér
- Apple iPhone 16 Pro MAX 256Gb, White Titan, Makulátlan állapotban, kártyafüggetlen, 3év , 100% akku
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
amúgy magyarországon sajnos kevés dolog van ami nem szar....
én meg ugye nem most jöttem a falvédőről.bár ha épp az éhenhalás szélén áll a 400EFt-os telefon még lehetne is reális 32EFt-ért hogy ne halljon éhen