Hirdetés
- Nem tudja garantálni a TSMC a tiltólistás cégek kizárását
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Hobby elektronika
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen notebookot vegyek?
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Milyen egeret válasszak?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
Új hozzászólás Aktív témák
-
hzsolee
őstag
Nos, nem akartam/akarok a vitátokba beszállni, vagy észt osztani, de azért fűznék hozzá ezt-azt.
Az eladó azért annyira nem töri magát. Az igénylést is igencsak halogatta visszaigazolni. Sajnos volt tapasztalatom ilyen eladóval. Én úgy gondolom, ha hirdetek valamit azért legyen már időm egy nap legalább egyszer azért üzeneteket olvasni, válaszolni.... normális hangnemben. Ha valaki esetleg előre fizet (bár ezt már nem várom el a mai világban) akkor kutya kötelességemnek érzem, hogy mihamarabb feladjam a cuccot, illetve erről a vevőt tájékoztassam. Vevőként meg alaposan átgondolni, hogy kell-e, jó-e amit vennék. Ha meg már úton van és közben jön jobb ajánlat, akkor is átveszem...mert becsület is van a világon. Arról nem is beszélve, hogy sz@rt nem hirdetek... nem sózok rá senkire.
Bár lehet csak én vagyok ilyen régimódi...
Szóval ha még nem adta fel akkor semmilyen kár nem fogja érni. Írd meg neki, hogy sokáig sz@rakodott, nem tudsz várni karácsonyig...már ne is törje magát, ne adja fel.
Új hozzászólás Aktív témák
- Fotók, videók mobillal
- Rövid előzetest kapott a Mandragora: Whispers of the Witch Tree
- Nem tudja garantálni a TSMC a tiltólistás cégek kizárását
- Minden téren tudott fejlődni a Motorola Razr 60 Ultra
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- GoodSpeed: POCO X6 PRO 5G 12/512 GB vs Samsung Galaxy S24 FE 8/256GB
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- EAFC 25
- sziku69: Szólánc.
- További aktív témák...
- Macbook air m4, 1 hetes új, 3év garancia
- JÁTÉKOS Dell 15 NVIDIA 2gb Intel core i5-7200 8gb ddr4 256gb ssd win11 Magyar bill VILÁ
- Playstation 4 Pro 1TB CUH-7116B - Kontroller - 7 Játék - Frissen karbantartva - HÁZHOZ IS!
- GAMING LEGION 17col 144HZ RTX 2070 8gb i7-8750H 16gb ram 500gb ssd Win11
- Core i7 Gamer PC: -8Gb Videokártya -16GB RAM -RGB ház -6 hó garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo ThinkCentre M910q Mini PC / i7 7gen/8GB RAM/240GB M2 SSD/12 hónap jótállással
- AKCIÓ! Apple Watch S9 45mm Cellular acél GOLD okosóra garanciával hibátlan működéssel
- Akció! Windows 10 pro OEM licenc kulcs 64/32 bit activation key licensz, liszensz,kulcs
- Apple iPhone 13 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest