- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Autós kamerák
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen monitort vegyek?
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Milyen videókártyát?
- CPU léghűtés kibeszélő
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Androidos fejegységek
- Minden USB-C kábel egyforma? Hát NEM. És ez a baj. – Tech Percek #7
Új hozzászólás Aktív témák
-
hzsolee
őstag
Nos, nem akartam/akarok a vitátokba beszállni, vagy észt osztani, de azért fűznék hozzá ezt-azt.
Az eladó azért annyira nem töri magát. Az igénylést is igencsak halogatta visszaigazolni. Sajnos volt tapasztalatom ilyen eladóval. Én úgy gondolom, ha hirdetek valamit azért legyen már időm egy nap legalább egyszer azért üzeneteket olvasni, válaszolni.... normális hangnemben. Ha valaki esetleg előre fizet (bár ezt már nem várom el a mai világban) akkor kutya kötelességemnek érzem, hogy mihamarabb feladjam a cuccot, illetve erről a vevőt tájékoztassam. Vevőként meg alaposan átgondolni, hogy kell-e, jó-e amit vennék. Ha meg már úton van és közben jön jobb ajánlat, akkor is átveszem...mert becsület is van a világon. Arról nem is beszélve, hogy sz@rt nem hirdetek... nem sózok rá senkire.
Bár lehet csak én vagyok ilyen régimódi...
Szóval ha még nem adta fel akkor semmilyen kár nem fogja érni. Írd meg neki, hogy sokáig sz@rakodott, nem tudsz várni karácsonyig...már ne is törje magát, ne adja fel.
Új hozzászólás Aktív témák
- Synology 3.5" 8TB SATA3 HDD (HAT5310-8T) Új, bontatlan, garanciával!
- Új DELL Inspiron 16 Fémházas Multimédiás Laptop 16" -40% Ryzen 7 8840U 8mag 16/1TB FHD+ IPS
- LG UltraGear 27GR95QE-B Gamer Oled Monitor!27"/2k/240hz/0,03ms/HDMI 2.1/Konzolhoz is
- Új, bontatlan, iPhone 16 Pro Max gyárilag kártya-független, apple világgaranciával
- Új, bontatlan, iPhone 16 Plus gyárilag kártya-független, apple világgaranciával
- Acer Predator Helios 300 - 15,6"FHD IPS - i7-7700HQ - 8GB - 256GB SSD+1TB HDD - GTX 1060 6GB -MAGYAR
- Samsung Galaxy A71 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! GIGABYTE Z370P i5 9500 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- Apple iPhone SE 2020 64GB, Yettel függő, 1 Év Garanciával
- AZONNALI SZÁLLÍTÁSSAL Eladó Windows 8 / 8.1 Pro
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest