- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- OLED TV topic
- Calibre, az elektronikus könyvtár
- Home server / házi szerver építése
- Intel Arc Alchemist A310/A350/A380/A580/A750/A770... és mobil verzióik
- Analóg fényképezés
- Házimozi belépő szinten
Új hozzászólás Aktív témák
-
haxiboy
veterán
"Konnyu hozzaszokni a johoz ugytunik.."
Konkrétan én, aki standard Cherry MX-ekhez szoktam, mióta Kailh Deep Sea Silent Pro Box Whale-ket használok, elképzelni sem tudom hogy önként vissza váltanék.
Sok év után elszántam magam hogy befejezzem a Pok3r klónomat hogy legyen egy cipelhető klaviatúrám, abba is tuti valami ilyesmi kerül.
-
Synthwave
HÁZIGAZDA
"Elmentem a Media Marktba probalkozni,"
De az álmok gyors halált haltak.Az Alza kiállítótermében előfordulnak Keychronok is. Vagy apró, ha nem akarsz túlköltekezni. Esetleg érdemes lehet kivárni egy jó Akko ackiót (szokott menni időről időre), ha a HU ISO nem kötelező.
"Meg a jo draga logitechek is gagyi erzest keltenek."
A Logitech már régóta elég vicc. Leginkább az árképzésnél szokott lenni egy alsó hangon kétszeres szorzó a reálértékhez képest.
"Konnyu hozzaszokni a johoz ugytunik.."
Hát, nem kifejezetten nehéz.
Új hozzászólás Aktív témák
ph Főleg a normál profilra koncentrálva igyekszünk támpontokat nyújtani a vásárláshoz, esetleg meghozni a kedvet az építéshez.
- HGST HUH721010AL5200 10TB 7.2k SAS HDD, DELL branded, nettó 40000Ft + ÁFA, 1 év garancia
- Azonnali készpénzes AMD CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- AKCIÓ! MSI Z690 i7 12700K 32GB DDR4 1TB SSD RX 6800 16GB Phanteks P600S Cooler Master 750W
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- LG 45GR65DC-B - 45" Ívelt 1500R / 5120x1440 / 200Hz 1ms / Adaptive Sync / AMD FreeSync / HDR 600
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest