- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Videós, mozgóképes topik
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- Milyen videókártyát?
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Philips LCD és LED TV-k
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Melyik tápegységet vegyem?
-
PROHARDVER!
JIAYU G2F
Új hozzászólás Aktív témák
-
gbrtkcs
csendes tag
válasz
gbrtkcs #3933 üzenetére
Sikerült!
Az ok, hogy a gyári 0.8.5-öst valamiért nem akarta. Megpróbálkoztam egy másik gyári rommal, ezzel: WR-20140521-V0.7.3 [link]
ez elsőre felment, így most be is fejezem a monológomat
viszont az sd kártyát továbbra sem látja, így ezt még valami szakemberrel megnézetem.
Köszönöm Cappának és ekrisztiannak a segítséget!!!
-
gbrtkcs
csendes tag
válasz
ekrisztian #3931 üzenetére
köszi a drivereket feltettem
újabb flashtools-sal próbáltam, azzal semmi
megpróbáltam ezzel a flashtools-sal is, de amikor rákattintok a downloadra, ki írja alulra, hogy searching és semmit nem csinál, azon kívül, hoyg az akksit elkezdi töletni -
gbrtkcs
csendes tag
válasz
cappa72 #3925 üzenetére
Elkezdtem eszerint
[link]megnyomom a download gombot, majd a 3. lépésnél hiába csatlakoztatom a telefont, nem csinál semmi semmit (csak az akksit kezdi el tölteni), csak a flashtool ablakán a kijelölt állományok betüi elszürkülnek, vártam már fél órát
win 7 és sp flash tool v5.1532.00
vajon mit nem telepítettem fel vagy csinálok jól?
-
gbrtkcs
csendes tag
válasz
cappa72 #3921 üzenetére
Szia!
WCDMA a készülék, 2014. nyarán rendelték és a gyári rom volt rajta. Rootolva sem volt.
A cwm 6.0.1.2-t tettem fel, amit te linkeltél és te romodat.Az sd kártyán először megcsináltam clock../backup könyvtárat. Kicsomagoltam a zip-ből a romot.
Beléptem a cwm-be a gyári romról a backup menüpont alatt csináltam mentést, majd újra indítottam. Látta az sd-t és a mentett romot valamint a tiédet. Ezután MUT-ból recovery menübe léptem. Ott backup and restore, majd restore. Rányomtam a tiédre. Elkezdte telepíteni, majd kiírta a CWM-ben a jiayu logójának magasságában szürke betűvel, hogy hiba történt míg telepítette.Az sd-t másik telefon és pc is látja. Tettem bele másik kártyát, amelyen szintén a gyári és te romod mentése van, de ugyanazt írja ki, hogy E: Cant mount /sdcard
A lányaimnak is ilyen telefonja van és egy pár ismerősömnek is. Korábban többször megcsináltam már nekik sikeresen ugyanezen az útvonalon a rom cserét.
Most vettem észre, hogy az sd kártyáknak van egy fél mm-nyi "holt játékuk" a ki-be vonalon.
Ha bekapcsolom a Jiayu fehér logó bejön és ott megáll. -
gbrtkcs
csendes tag
Sziasztok!
Gondoltam romot cserélek. Ahogy Blizzardking írta 126 és 128-as hozzászólásában leírta, felraktam a Mobileuncletools-t, majd a framaroottal rootoltam, aztán feltettem a Cappa féle cwm.6.0.1.2 verzióját és a leírtaknak megfelelően a Cappa féle jy-g2f-stock-clean-rooted-hu-140626-230300 elkezdtem felrakni. A telepítés felénél megállt, kiírta, hogy hiba történt a telepítés közben. Majd feldobta a cwm menüjét. Amikor újra próbáltam a rom cserét, ismét ezt írta ki. Ezt követően újra indítottam a reboottal, de megáll a jiayu feliratnál. Csináltam biztonsági mentést előtte, így gondoltam backup, de azt írja ki, hogy Can't mount backup path.
Ha restore, akkor pedig azt, hogy E: Can't mount / sdcard.Az sd kártyát másik telefon látja és ott meg van a backup könyvtára is. Beletettem kollégám sd kártyáját, akinek ugyanilyen telefonjáról van mentés, de a helyzet azzal is ugyanez.
Megoldásokat megköszönném!!!
-
gbrtkcs
csendes tag
Sziasztok!
2-3 hete elkezdte eldobni a hálózatot a telefon, először csak az egyik, majd a másik sim foglalatnál is. Most már mindkettőnél.
Bekapcsol, megtalálja a hálózatot, majd kb. 5 perc után eldobja a hálózatot (piros x). Ha bekapcsolva hagyom, akkor random időnként néha visszajön a hálózat, majd pár perc után ismét eldob. Ha újra indítom, akkor ugyanez. Más simmel is próbáltuk, dettó.
Valaki találkozott már ilyennel?
Nem tudom számít-e, de nem papír matricás.
-
gbrtkcs
csendes tag
válasz
Blizzardking #512 üzenetére
Igen, ugyanez az elérési útvonal és ugyanezek a fájlok vannak.
Most tettem bele egy teljesen új sd-t, de ugyanazzal a hiba üzenettel leáll.
Mobiluncle segítségével egyesével ki capálom a kínai appokat
Kérdés, hogy factory reset után benne lesznek-e vagy sem?
Ezt checksum számítást meg valahogy kiderítem, mert már csak azért is megakarom csinálni
-
gbrtkcs
csendes tag
válasz
steve1977 #504 üzenetére
Igen wcdma verzió.
Belső tárhelyként 2,41 gb van, ebből most 2,16 gb elérhető. Viszont a file manager a külső sd-t nevezi 0-nak és belsőnek mutat egy sdcard1-t. Ide bármit tudok másolni, azt mutatja, hogy ott van. Ha viszont újra indítom a telefont, akkor már nem látom a korábban oda mozgatott fájlt.
-
gbrtkcs
csendes tag
válasz
Anonymus23 #501 üzenetére
Igen, azt töltöttem le már kétszer is. Előtte kétszer olvastam el az egész fórumot. Ismétlés a tudás anyja
-
gbrtkcs
csendes tag
válasz
tfalcon96 #500 üzenetére
Megpróbáltam, azonban a restore módban csak az sd kártyás útvonalat adja meg/jeleníti meg
A telefon alapértelmezett írás lemezként csak az sd kártyát fogadja el. Hiába állítom át a preferált helynél belső tárhelyre, akkor is csak az sd kártya jelenik meg alapértelmezettként és ott nem tudok módosítani.
Mindkettőnél ugyanaz, így lehet hogy valahol valamit még át kéne állítanom, de nem vagyok egy nagy androidos.
-
gbrtkcs
csendes tag
válasz
Blizzardking #498 üzenetére
Pont most próbáltam meg a másikkal is. Root, recovery, backup oké, aztán restore és ugyanezt csinálja.
Nem tudom, hogy számít-e build szám: G2FW-20140606-W-R-CN-V0.8.5. Ezzel küldték.
Azon gondolkodtam, hogy holnap veszek egy teljesen szűz sd-t. A mostaniakat megformáztam, de semmi javulás.
-
gbrtkcs
csendes tag
Sziasztok!
A múlt hétfőn rendeltem kettőt a gyerekeknek. Egy hét alatt megjött, valahogy átcsúszott a vámon
A gyerekek hiába nagyon érdeklődőek valahogy a kínai nyelv nem érdekli őket. Ezért a a korábban leírtak szerint megtörtént a root és recovery csere a Cappa féle 6012-re.
Azután backuppal mentés, majd a cappa féle rom bekerült a sdcard0/clockworkmod/backup/jy-g2f-CWM-backup-stock-clean-rooted-hu-140626-230300 nevű mappába. Ha ránézek akkor ezeket a fájlokat látom boot.img, nandroid.md5, recovery.img, és system.ext4.tar, plusz egy files nevű könyvtárat.
A Mobileuncletools-ban a into recovery, majd újraindítás, wipe data/factory reset, majd újraindítás után backup and restore, kiválasztom a cappa féle könyvtárat, ekkor elkezd gondolkodni és kiírja:
CWM-based Recovery v6.0.1.2
Checking MD5 sums...
MD5 mismatch!Ezután megáll. A mentett gyári cuccot pillanatok alatt visszateszi és el is indul vele.
Valakinek valami ötlet? Akksi 100%-on, sim nincs benne.
Új hozzászólás Aktív témák
- Aktiválatlan Apple IPhone 16 Pro max 256GB kártya független 1Év hivatalos apple garival
- Samsung Galaxy A33 5G 6/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- iPhone 16 128GB ultramarin 1 hónapos! MEDIAMARKT számla, 3 év Apple garancia! Makulátlan! + tok!
- iPhone 16 PRO l BLACK TITANIUM l 256GB l BONTATLAN ZSÍR ÚJ
- Vadonatúj iPhone 13 PRO 128GB alpine green KÁRTYAFÜGGETLEN! 6 hó garancia!
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 4790 4mag 8szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Azonnali kézbesítés az év bármely pillanatában
- Lenovo Thinkpad T480S üzleti i5-8350u 8th gen. 8-24Gb RAM 256GB-1TB SSD, több db, gar.
- AKCIÓ! GIGABYTE B360 i5 9600K 16GB DDR4 512GB SSD RX 7600 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest