Hirdetés
Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Keresés
-
PROHARDVER!
JIAYU G2F
Új hozzászólás Aktív témák
-
-ZeeZee-
senior tag
Nálam is leesett 3 óra alá, de nem tudom, hogy mi az a google backup... Szinkronizálás? Nálam volt úgy, hogy este lefeküdtem 70%-os töltöttséggel, majd hajnalba felébredtem, se kép, se hang, a telefon annyira lemerült, hogy töltés nélkül be sem lehetett kapcsolni... (valami bennragadt). De most már normalizálódott, csak nagyon lecsökkent a kijelzőideje. Arra gondoltam, hogy hátha elfáradt, és ideje lenne pótolni.
Mit kellene rajta megnéznem?
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Xiaomi 12 Pro 12/256GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy A15 4/128GB, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- iPhone 13 pro max 512gb független Apple care + garancia
- Samsung Galaxy S20 Ultra 5G 12/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy S21 Plus 8/256GB, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
Üzleti előfizetők hirdetései
- DELL PowerEdge R730xd 16LFF+2SFF rack szerver - 2xE5-2680v3,64GB RAM,4x1GbE,H730 RAID v ZFS
- Honor 200 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation4 PRO 1TB fekete konzol extra játékokkal garanciával hibátlan működéssel
- Csere-Beszámítás! Prémium vizhűtéses számítógép! I9 11900K / RTX 3090 / 64GB DDR4 / 1TB SSD
- Apple iPhone 14 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest