- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Milyen asztali médialejátszót?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Milyen pendrive-ot vegyek?
- Projektor topic
- Gaming notebook topik
- Apple MacBook
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
-
PROHARDVER!
JIAYU G2F
Új hozzászólás Aktív témák
-
menyuskahh
tag
A LEWA OS-ből kipróbáltama MadcapLaughs félét! Elég meggyőző volt, nem volt se fagyás se semmi, sajnos a melegedésről illetve az akksi időről nem tudok releváns választ adni mert nálam egy szenzorhibás g2f tartózkodik, amely majd valszeg megy vissza szépen kínába (helyette majd lesz jiayu s3) Antutuban viszont elég változékony eredményeket produkált, de olyan szinte változékony, hogy egyszer 18k máskor 21,7k úgyhogy ez kicsit furcsaság volt számomra, a LEWA eléggé a MIUI-ra hajaz, kellemes a felülete, amit még észrevettem, hogy a lockscreenjén beállított háttér néha elveszett, de ez előfordulhat hogy a rossz memókari foglalatom miatt van, amelyben ugyanis egy keménypapír tartja úgy a memókarit hogy lássa a telefon
Nekem a TDből portolt romokkal, illetve az AOSP rommal tényleg csak annyi problémám volt, hogy a messenger chat fejek nem mentek.
Szubjektíven nekem eddig a legstabilabb a 0.8.5ös buildszámú romok váltak be a legjobban, de azokis csak azokon a telefonokon, amelyek eleve azzal érkeztek, így egy needromról szedett pucolt 0.8.5el adtam tovább az ilyen g2f-eket.
Illetve még másik szubjektív vélemény ként az AOSP romot találtam a leg "folyékonyabbnak" eddig, és azt használnám, ha a messenger chat fejek működnének. Holnap írok pár szót a g3c portról is vizsga után
Új hozzászólás Aktív témák
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Milyen asztali médialejátszót?
- Ismerős a CMF Phone 2 Pro kamerarendszere
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Politika
- Óvodások homokozója
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S24 Ultra 512GB Garanciában Cserélt Új Készülék! 6 Hónap Garanciával
- Vadonatúj iPhone 13 PRO 128GB alpine green KÁRTYAFÜGGETLEN! 6 hó garancia!
- iPhone 12 64GB Független Használt/1-3 hónap gar./Akku 87%/p4221
- iPhone 14 128GB Független Nagyon Szép/1-3 hónap gar./Akku 99%/p4220
- Vadonatúj iPhone 14 PRO MAX 256GB space black! 6 hónap garancia! Fulldoboz!
- Bomba ár! Dell Latitude 5310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! Honor 90 Lite/Honor 90/Honor Magic5 Lite/Honor Magic6 Lite/Honor Magic5 Pro
- AKCIÓ! Gigabyte B450M R7 2700 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB GDDR6 CM MasterBox 5 Lite 600W
- Samsung Galaxy A56 5G 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Samsung Galaxy Watch 5 40mm, Újszerű, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest