Új hozzászólás Aktív témák
-
kutga
félisten
Köszönöm mindenkinek a segítséget. A progival úgy egy napot eltökölt volna kellemesen, úgyhogy vártam szépen türemesen amíg elküldik emailben a jelszót.
De jó tudni hogy van ilyen progi is...
-
kutga
félisten
OK! Köszönöm a segítséget. Találtam hozzá progit, Brute forces-os, meglátjuk mit tud kezdeni vele.
-
kutga
félisten
OK.Amúgy #2-esre válaszolva .zip fájlról van szó.
-
rlazol
veterán
ha nem minősül warez-nak, akkor is elfér itt: [link]
-
kutga
félisten
Sziasztok!
A kérdésem az, hogy ha egy tömörített fájlt levédtek jelszóval, van-e esetleg vmi megoldás arra, hogy a védelmet megkerülve mégis ki tudjam tömöríteni? Azért ilyen égető ez a kérdés, mert tegnap kaptam egy nagyon fontos fájlt, amit jelszóval védtek és persze azt nem mellékelték, azóta meg vagy egy napja képtelen vagyok elérni a feladót...Ha a téma házirend szabályba ütközik természetesen elnézést kérek, nem írnék ide ha nem lenne tényleg nagyon sügős. A segítséget előre is köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Óvodások homokozója
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Okos Otthon / Smart Home
- Xbox Series X|S
- EA Sports WRC '23
- Rap, Hip-hop 90'
- VoidXs: Tényleg minden játék optimalizálatlan?
- WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
- További aktív témák...
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Sea of Thieves Premium Edition és Egyéb Játékkulcsok.
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I Jogtiszta Microsoft digitális és fizikai termékek I DIGITALKEYZ.COM
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- REFURBISHED - DELL Thunderbolt Dock WD19TBS docking station (210-AZBV)
- Azonnali készpénzes INTEL CPU NVIDIA VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- KAMATMENTES Részletfizetés Alienware DELL monitor
- LG 65C3 - 65" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- Bomba ár! Dell Latitude E7440 - i5-4GEN I 8GB I 500GB I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest