- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Home server / házi szerver építése
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Philips LCD és LED TV-k
- Milyen TV-t vegyek?
- Amazon Kindle
Aktív témák
-
DrSoul
őstag
Hol is kell ezeket a mapokat letölteni? ÉS ez egy csomag, vagy az összes pályát le kell töltögetnem?
IGaz, a JK2-nél is töltögettem egy csomó pályát (JEdi Council 1-2; stb...), de az Academy-ben valóban kevesebb pálya van.
Én most már inkább ráállok az Academyre: jó a JK2, de más az Acad., és szerintem mozgásban is több csemege van benne, tehát erre szokok, a JK2 csak bekavarna... :D -
DrSoul
őstag
Mostanában inkább America's Army-zom... :DDD
-
DrSoul
őstag
A JK2-ben sokat multiztam, voltam klánban is (angol), sőt, még honlapot is kezdtem csinálni nekik, csak abbamaradt a dolog. [L]http://www.jediknights.ini.hu[/L]
Az Academyban még nem multiztam, még csak épp, hogy elkezdtem a SP-t, de mivel sokban hasonlít a JK2-höz, lehet, hogy ''felmerészkedek'' valamelyik szerverre... Bár én régebben a ''Zone''-on játszottam, de ott még nincs Academy...
Régen egész jól kezdett menni a kardozás, de most nem tudom, hogy menne....
Hol szoktál játszani? Van magyar szerver/klán? -
DrSoul
őstag
Én nem néztelej hülyének, nem kell indulatoskodni, nyugi... :)
Nem is konkrét rád gondoltam, a topicban több helyen olvastam, de nem jegyeztem meg, ki írta... Ezért se válaszoltam konkrétan senkinek, hanem csak hozzászoltam a topichoz.
És most vagy én nem stimmelek, de esküszöm, amikor megláttam (és pont kb 1 hete játszhattam a JK2-vel, tehát nem úgy, hogy utoljára tavaly láttam), mondtam: Jéé, mintha ez gyorsabb lenne. És én se csak a mászkálásra gondolok.
Nem játszottam végig a játékot, igaz, 20 ember még nem volt rajtam, de úgy 6-7 egyszerre igen, de semmi gondot nem tapasztaltam... De majd jobban megfigyelem, mostmár... :D -
DrSoul
őstag
Nem tudom, milyen lassulásról van itt szó...
Én pont, hogy azt vettem észre, hogy a főszereplő gyorsabban mozog, mint Kyle a JK2-ben. A ''sétálás'' is (amikor úgy mész, hogy nyomod a SHIFT-et) gyorsabb: a JK2-ben szép komótosan lehetett vonulni, ''vagizva'' közben a karddal... :DDD
konfig: Asus A7N8X, amd 1700+, 512Mb 333 Ram, Radeon 8500Le
:C -
DrSoul
őstag
Aaaaajaj... :DDD
Aktív témák
Hirdetés
- Programozás topic
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Éjszakai műszak
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Gyúrósok ide!
- Óvodások homokozója
- Anime filmek és sorozatok
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen légkondit a lakásba?
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- További aktív témák...
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Samsung Odyssey G9 OLED 240Hz Dual QHD 0,03ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- LG 27CN650N-6A - Felhő Monitor - 1920x1080 FHD - 75Hz 5ms - USB Type-C - Quad Core - BT + WiFi
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G5 - i5-8G I 8GB I 128GB SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest