-
PROHARDVER!
● ide várjuk a Prohardver! lapcsaláddal kapcsolatos fejlesztési javaslatokat
● a bugokat, hibákat ne itt, hanem a Bugok a PH! lapcsalád oldalain topikban jelezzétek!
Aktív témák
-
FlasH-BacK
senior tag
Kedves pH Szerkesztők!
Az imént próbáltam a mobilarena.hu-ról elérni a Tudástárat, de nem jött össze, csak ha átmentem a ph-ra. Ugye az előbbi oldalon a középső menüsorban nincs ilyen pont, a baloldali menü alján levő "Tudástár" link pedig csak hírekre és cikkekre mutat.Tekintve hogy a pH.hu Tudástár témái fedik a többi testvéroldal témáit, nem lenne ésszerű azokról is közvetlenül elérhetővé tenni?
+1: USB-ről nincs még dedikált szócikk ahogy látom, pedig lenne mivel feltölteni
Aktív témák
- Nintendo Switch OLED 20.1.1 okosított Dual-Boot Cfw + 256GB MicroSD + Atmosphere 1.9.1, 3 hó garival
- Nintendo Switch OLED 20.1.1 + Android 15, 512GB MicroSD + okositott OLED Atmosphere 3 hó garanciával
- OnePlus Watch 2 okosóra makulátlan állapotban
- Playstation 5 Drive Edition 825GB (CFI-1216A), 6 hónap garanciával, Bp-i üzletből eladó!
- Playstation 5 Drive Edition 825GB (CFI-1116A), 6 hónap garanciával, Bp-i üzletből eladó!
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 1st - i7-6G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD I HDMI I W10 I CAM I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 3rd - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I W11 I CAM I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Kingmax 2x2GB DDR3 1333 RAM eladó
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged