Hirdetés
-
PROHARDVER!
● ide várjuk a Prohardver! lapcsaláddal kapcsolatos fejlesztési javaslatokat
● a bugokat, hibákat ne itt, hanem a Bugok a PH! lapcsalád oldalain topikban jelezzétek!
Aktív témák
-
válasz
janos1988 #9438 üzenetére
állítsd már le magad. ha jól belegondolunk, egyszerűen arról van szó, hogy:
- te beszólhatsz, szerinted egy "hirtelen felindulásból elkövetett" beszólás oké.
- ennek a hasonlóan vehemens felemlegetése viszont már nem az.
- majd még le is vezeted, hogy régen jobb volt minden, akkor a beszólásra nem jött visszaszólás (?)ne zavarjon az a tény sem, hogy ha valaki, hát én igazán itt vagyok a fórum születése óta. én csináltam, könyörgöm! másrészt, ha az 1988 a születési évszámodat jelenti a nickedben, akkor van köztünk 10 év, így talán egy picit fura a "régen minden jobb volt" nosztalgiázás tőled.
ámde, kőkeményen visszaélve a moderátori státuszommal, megtiporva a magyar sajtószabadságot, elnyomva a véleményedet és torzítva személyiségedet arra kérlek, hogy ugord át ezt az itt off topik témát, zárjuk le. ideböfögtél valamit, visszaböfögtek neked valamit, ennyi történt, case closed.
Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
- HP szerverek áron alul
- HP 200W (19.5V 10.3A) kis kék, kerek, 4.5x3.0mm töltők + tápkábel, 928429-002
- Lenovo ThinkStation P520 Workstation! W-2145, 64GB, 512 SSD /Quadro - Számla, garancia
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest